Ο Mick Jagger δείχνει πώς αξιοποιείται ο χρόνος στην καραντίνα

Ο Mick Jagger δείχνει πώς αξιοποιείται ο χρόνος στην καραντίνα


Με ένα βίντεο παρωδία συμμετείχε ο Mick Jagger στο «The Tonight Show».

Ο Mick Jagger έδειξε στον Jimmy Fallon με ένα βίντεο παρωδία πώς να αξιοποιεί κάποιος στο έπακρο την καραντίνα.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του single «Living In Α Ghost Town» των Rolling Stones, ο τραγουδιστής της μπάντας εμφανίστηκε στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon για να υποστηρίξει τη διεθνή οργάνωση για τα παιδιά «Save the Children».

«Αυτή η πανδημία επηρεάζει όλους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο παρουσιαστής για να προλογίσει το βίντεο. «Παρακολουθήστε αυτό που είδα νωρίτερα σήμερα στο BBC» πρόσθεσε.

Ένα ψεύτικο βίντεο ειδήσεων άρχισε να προβάλλεται με τον Mick Jagger να παίζει κιθάρα ενώ, ο αφηγητής σχολιάζει: «Σε περιόδους διεθνούς κρίσης, κάθε άντρας, γυναίκα και παιδί πρέπει να συνεισφέρουν. Αλλά κοιτάξτε αυτόν τον τύπο: δεν νοιάζεται για τον κόσμο».

Τότε ο Jagger καλείται να αφήσει την κιθάρα του και να κάνει «όλες τις αγγαρείες που αναβάλλει».

Ο frontman των Rolling Stones κάνει μερικές επισκευές, κόβει λαχανικά, βγάζει πρόβατα για βοσκή, φροντίζει τον κήπο του, γυμνάζεται και διαβάζει την τοπική γαλλική εφημερίδα La Nouvelle République ενώ αγκαλιάζει μία γάτα.

«Ακόμη και η γάτα εντυπωσιάστηκε από την εξαιρετική δουλειά», αναφέρει ο αφηγητής.

Ο Jimmy Fallion, όπως και πολλοί άλλοι οικοδεσπότες βραδινών show της αμερικανικής τηλεόρασης, παρουσιάζει το «The Tonight Show» από το σπίτι του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE