Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για τη «Μάνα»

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για τη «Μάνα»


Ο Γιώργος Νταλάρας εκφράζει και επικοινωνεί την καθημερινή αγάπη προς το πιο σημαντικό πρόσωπο στις ζωές όλων μας.

Ο μουσικολόγος, μουσικοκριτικός και δημοσιογράφος Γιώργος Μυζάλης μας παρουσιάζει ένα υπέροχο τραγούδι για το πιο ιερό πρόσωπο της ζωής και της ύπαρξής μας, τη «Μάνα».

Ιδανικός συνοδοιπόρος ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος αποδίδει με ξεχωριστή ευαισθησία τους στίχους και τη μελωδία του τραγουδιού και ερμηνεύει τη «Μάνα» με οδηγό τις μουσικές γνώσεις, την αγάπη και το σεβασμό στη μητρική φιγούρα.

«Ένα γέλιο σου θέλω, ρε μάνα, ένα γέλιο από τα παλιά… Μια συγγνώμη σου, μία αβάντα, και την αγάπη σου παντοτινά…»

Την εξαιρετική ενορχήστρωση υπογράφει ο Κώστας Παρίσσης.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ενόψει της Γιορτής της Μητέρας, που φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 10 Μαΐου, όμως εκφράζει και επικοινωνεί την καθημερινή αγάπη προς το πιο σημαντικό πρόσωπο στις ζωές όλων μας. Άλλωστε και η δική της αγάπη μας ακολουθεί παντού και πάντα.

Η αναζήτηση της αγάπης από τη «Μάνα», της μοναξιάς που επιμένει, οι καημοί και οι φόβοι παίρνουν μορφή μέσα από την ευαισθησία που αντλείται από το σύνολο των συντελεστών.

Το τραγούδι «Μάνα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος του Θανάση Συλιβού.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε διπλό άλμπουμ από τη Minos EMI / Universal «Τα Μουσικά Γενέθλια» του Γιώργου Νταλάρα όπως γιορτάστηκαν στο Ηρώδειο το Σεπτέμβριο του 2019. Μια γιορτή, που ηχογραφήθηκε γιατί άξιζε να καταγραφεί ως μοναδική.

Φίλοι μιας ζωής αλλά και νέα αξιόλογα πρόσωπα ανέβηκαν στη σκηνή για να γιορτάσουν τα μουσικά γενέθλια του Γιώργου Νταλάρα, τραγουδώντας μαζί του μεγάλα τραγούδια αλλά και απρόβλεπτα ντουέτα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE