Οι Little Mix δίνουν εικόνα στο «Break Up Song» με ένα ευφάνταστο Music Video

Οι Little Mix δίνουν εικόνα στο «Break Up Song» με ένα ευφάνταστο Music Video


Το music video του «Break Up Song» συνδυάζει καλοδουλεμένα animations και πλάνα των Little Mix που γυρίστηκαν ενώ τα κορίτσια ήταν σε απομόνωση.

Οι Little Mix δίνουν εικόνα στο νέο τραγούδι τους «Break Up Song» με ένα ευφάνταστο και πρωτότυπο music video.

Το «Break Up Song» κυκλοφόρησε στα τέλη Μαρτίου από την RCA Records / Sony Music και έγινε το 15ο single του συγκροτήματος που ανεβαίνει στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαιώνοντας ότι οι Little Mix αποτελούν τον επιτυχημένο γυναικείο γκρουπ της εποχής.

Το τραγούδι έκανε επίσης είσοδο στο Διεθνές Digital Singles Chart της IFPI στην Ελλάδα.

Η καραντίνα έχει κρατήσει σε απόσταση την Jesy Nelson, τη Leigh-Anne Pinnock, την Jade Thirlwall και την Perrie Edwards, όμως το music video για το «Break Up Song» τις ενώνει με ευρηματικό τρόπο.

Το άρτια σκηνοθετημένο βίντεο του «Break Up Song» είναι έντονα επηρεασμένο από την αισθητική της δεκαετίας του 1980 και από τα αντίστοιχα στοιχεία των ’80s που διαθέτει στον ήχο του το ίδιο το τραγούδι.

Στις οθόνες μας παρακολουθούμε το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού LM-TV του συγκροτήματος, το οποίο περιλαμβάνει πρωινό μαγκαζίνο με τη Leigh-Anne, δελτίου καιρού με την Jesy, γυμναστική με την Perrie, εκπομπή αστρολογίας με την Jade, καθώς και μία ζωντανή εμφάνιση από τις Little Mix.

Το music video του «Break Up Song» συνδυάζει αριστοτεχνικά καλοδουλεμένα animations και πλάνα των τεσσάρων κοριτσιών που γυρίστηκαν ενώ ήταν σε απομόνωση λόγω της πανδημίας και δημιουργούν την εντύπωση ότι οι Little Mix βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.

Η Perrie Edwards, η Jade Thirlwall και η Leigh-Anne Pinnock έγραψαν το «Break Up Song» το προηγούμενο καλοκαίρι μαζί με την Kamille και τους Goldfingers (Frank Nobel & Linus Nordstrom), δύο από τους πιο στενούς συνεργάτες τους.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE