Η αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για τη γνωριμία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για τη γνωριμία της με τη Σταματίνα ΤσιμτσιλήΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 00:40

Η αποκάλυψη της Μάρας Ζαχαρέα για τη γνωριμία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Μάρα Ζαχαρέα σε ένα live που έκανε με έναν συνεργάτη της στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, μίλησε για την σχέση της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την οποία έχουν έρθει πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την οικοδέσποινα του «Happy Day», αλλά και πώς οι δυο τους έγιναν φίλες.

«Η φιλία μας με τη Σταματίνα ξεκίνησε πάρα πολύ απλά. Δηλαδή έχουμε και οι δύο σπίτι στην Πάρο και ένα καλοκαίρι βρεθήκαμε στις διπλανές ξαπλώστρες. Εγώ με τον άντρα μου και τα παιδιά μου και εκείνη με τον άντρα της και τα παιδιά της. Όταν είναι δυο πρόσωπα της τηλεόρασης, που μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ξανά, αλλά σίγουρα γνωρίζει το ένα το άλλο… Μιλήσαμε. Γιατί δεν είναι ωραίο να είναι δίπλα σου και να μη γυρίσεις να πεις ένα γεια. Και κάπως έτσι…

Μια δυο μέρες συμπέσαμε στην ίδια παραλία, αρχίζαμε και μιλάγαμε όλοι μαζί. Εγώ με τη Σταματίνα, ο Θόδωρος με τον Θέμη. Είδαμε ότι είχαμε θέματα να συζητήσουμε και έτσι ξεκίνησε η παρέα. Δηλαδή το καλοκαίρι είμαστε πιο πολύ μαζί. Τον χειμώνα βρισκόμαστε, αλλά όχι τόσο συχνά. Πιο αραιά, γιατί είναι πολλές οι υποχρεώσεις» εξήγησε η Μάρα Ζαχαρέα.

Πηγή: govastileto.gr 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 00:40Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE