Οι *NSYNC επανενώθηκαν διαδικτυακά για τα γενέθλια του Lance Bass

Οι *NSYNC επανενώθηκαν διαδικτυακά για τα γενέθλια του Lance Bass


Tα γενέθλια του Lance Bass γιόρτασαν οι *NSYNC.

Αν και βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη, τα μέλη των *NSYNC επανενώθηκαν διαδικτυακά για μία ξεχωριστή περίσταση.

Την περασμένη Τρίτη ο Joey Fatone, ο Chris Kirkpatrick και ο JC Chasez έκαναν έκπληξη στον Lance Bass για τα 41α γενέθλιά του και γιόρτασαν (σχεδόν) όλοι μαζί την ημέρα από απόσταση.

Ο Lance Bass, ο οποίος έγινε 41 ετών τη Δευτέρα (04/05), μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από το εικονικό πάρτι που έκαναν οι *NSYNC στο Zoom. Τα γενέθλια περιελάμβαναν μία μικρή πινιάτα σε σχήμα κάκτου και τούρτα σε σχήμα ρολού υγείας.

Στο εικονικό πάρτι εμφανίστηκαν επίσης και έστειλαν τις ευχές τους φίλοι του Lance Bass όπως η Kristin Chenoweth, η Shoshana Bean και ο Frankie Grande, ετεροθαλής αδελφός της Ariana Grande.

NSYNC - Justin Timberlake - Hollywood Walk of Fame - Hit Channel

«Τα αγαπημένα μου πρόσωπα έκαναν τόσο ξεχωριστό τον εορτασμό των γενεθλίων μου. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος», έγραψε ο Bass στο Instagram για την επανασύνδεση των NSYNC.

Ο Lance Bass περιέγραψε ότι η ημέρα των γενεθλίων του ξεκίνησε με μία «παρέλαση αυτοκινήτων έξω από το σπίτι μου με μερικούς φίλους», ενώ ανέφερε ότι έφαγε «αρκετό φαγητό που θα τάιζε έναν στρατό» και πως «έπεσε με τα μούτρα σε έξι τούρτες γενεθλίων».

«Για να ολοκληρώσω, ο Michael (σ.σ. Turchin, ο σύζυγός του) διοργάνωσε ένα εικονικό πάρτι γενεθλίων – έκπληξη με μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε αυτά τα περίεργα γενέθλια να είναι τα καλύτερα από κάθε άλλη φορά», έγραψε.

Στο πάρτι δεν παρευρέθηκαν άπαντες οι *NSYNC, καθώς φαίνεται πως απουσίαζε ο Justin Timberlake. Παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα γιόρτασε τα γενέθλια του Lance Bass, παραμένοντας σε κοινωνική αποστασιοποίηση.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE