Οι Guns N’ Roses κυκλοφορούν παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από το «Sweet Child O’ Mine»

Οι Guns N’ Roses κυκλοφορούν παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από το «Sweet Child O’ Mine»


Η θρυλική επιτυχία των Guns N’ Roses γίνεται παιδικό βιβλίο.

Οι Guns N’ Roses αφήνουν για λίγο το σκληρό ροκ και μοιράζονται την τρυφερή πλευρά τους.

Τα μέλη του συγκροτήματος κυκλοφορούν το δικό τους παιδικό βιβλίο, το οποίο έχει δανειστεί τον τίτλο του από μία εμβληματική επιτυχία τους, το «Sweet Child O’ Mine» από τον παρθενικό δίσκο τους «Appetite For Destruction» που κυκλοφόρησε το 1987.

Το εικονογραφημένο βιβλίο γράφτηκε σε συνεργασία με το φημισμένο Αμερικανό συγγραφέα James Patterson.

Σύμφωνα με τους Guns N’ Roses το παραμύθι που έγραψαν «γιορτάζει την αγάπη και τη μουσική και πώς μας ενώνουν με τους πιο γλυκούς τρόπους».

«Ως θαυμαστής των Guns N’ Roses εδώ και πολλά χρόνια, είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το συγκρότημα για να ζωντανέψω την αγαπημένη στο κοινό επιτυχία τους», δηλώνει ο 73χρονος Patterson.

«Το “Sweet Child O’Mine” είναι μια ιστορία για την οποία ξέρω ότι τα παιδιά θα λατρέψουν να τη διαβάζουν και ότι οι γονείς θα λατρέψουν να την τραγουδούν», συμπληρώνει.

Credit: Jennifer Zivoin

Ο μάνατζερ των Guns N ’Roses, Fernando Lebeis, λέει ότι το βιβλίο είναι εμπνευσμένο από την κόρη του και την ανιψιά του, τη Natalia Rose και τη Maya.

«Η αδερφή μου και εγώ ήμασταν τυχεροί που μπορούσαμε να δούμε τις κόρες μας – τη Maya και τη Natalia Rose – να μεγαλώνουν ενώ κάναμε περιοδεία με τα παιδιά (το συγκρότημα)», σχολιάζει

«Εμείς οι ίδιοι είμαστε μέρος της οικογένειας των Guns για πάνω από 30 χρόνια… Το γεγονός ότι μπορούμε να το μεταφέρουμε αυτό σε ένα παιδικό βιβλίο είναι πραγματικά ένα ξεχωριστό και ευχάριστο ορόσημο στις ζωές μας», αναφέρει.

Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει κάνει η Jennifer Zivion.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE