Γιώργος Νταλάρας: Τηλεοπτικό αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια του Θεοδωράκη και του Τσιτσάνη


Την εξαίρετη μουσική, το μοναδικό ήθος και το όραμα που διατηρούν τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη θα μεταφέρει ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας ετοίμασε για το Mega ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα στο οποίο το κοινό θα τον απολαύσει να ερμηνεύει τραγούδια δύο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη.

Τραγούδια διαχρονικά, κομμάτια της μουσικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς και μελωδίες που αγγίζουν τη ψυχή και αφυπνίζουν τη μνήμη μας.

Αποφασίζοντας το ρεπερτόριο γι’ αυτή την εκπομπή, ο Γιώργος Νταλάρας πήγε πίσω στην αρχή, στη ρίζα. Στον Μίκη Θεοδωράκη και στο δάσκαλο του, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, τον Βασίλη Τσιτσάνη, δύο θεμέλιους λίθους του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Γιώργος Νταλάρας θα μεταφέρει μέσα από την εκπομπή του Mega αυτή την εξαίρετη μουσική, το μοναδικό ήθος και το όραμα που διατηρούν τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι σήμερα.

Στο πλευρό του καταπληκτικοί μουσικοί και σπουδαίοι καλεσμένοι, συνάδελφοι του Γιώργου Νταλάρας με τους οποίους θα τραγουδήσει άλλοτε σε ντουέτα και άλλοτε σε πολυφωνικά σχήματα.

Μεταξύ αυτών η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Μένουμε σπίτι με τον Γιώργο Νταλάρα και τα μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη. Την Παρασκευή 8 Μάϊου στις 11 το βράδυ στο Mega.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE