Γιώργος Λιβάνης: Backstage από το Music Video του «Πού Και Πού»

Γιώργος Λιβάνης: Backstage από το Music Video του «Πού Και Πού»


Την πιο ρομαντική ώρα της ημέρας έκανε ο Γιώργος Λιβάνης τα γυρίσματα για το music video του «Πού Και Πού».

Ο Γιώργος Λιβάνης, ένα από τα πιο ταλαντούχα και τάχιστα ανερχόμενα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας, σύστησε ξανά το αγαπημένο τραγούδι «Πού Και Πού».

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Πού Και Πού» κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με την ερμηνεία του Γιώργου Λιβάνη όσο και με το video clip που το συνοδεύει.

Το τραγούδι, σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του Γιώργου Λιβάνη που συνηθίζει να εντάσσει συχνά στις επιτυχημένες live εμφανίσεις του.

Για το λόγο αυτό πήρε την απόφαση να το παρουσιάσει με φρέσκο ήχο, σύγχρονη ενορχηστρωτική άποψη και την εξαιρετική χροιά του.

Γιώργος Λιβάνης - Που Και Που - Official Music Video

Για την οπτικοποίηση του «Πού Και Πού» ο Γιώργος Λιβάνης ακολούθησε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Τα γυρίσματα έγιναν σε γνωστό στέκι στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας, την πιο ρομαντική ώρα της ημέρας, το ηλιοβασίλεμα.

Στο ειδυλλιακό σκηνικό ένα ζευγάρι χορευτών μας μεταφέρει τα συναισθήματα του«Πού Και Πού», σε ένα ρομαντικό music video που μαγνητίζει τα βλέμματα και μπήκε αμέσως στις μουσικές τάσεις του YouTube, έχοντας ξεπεράσει τα 100.000 views.

Παράλληλα, το «Πού Και Πού», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και ο Γιώργος Λιβάνης μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά, μέσα από το δικό του μουσικό πρίσμα.

Κάθε Σάββατο απολαμβάνουμε τον Γιώργο Λιβάνη στο «Just The 2 Of Us» στην τηλεόραση του Open όπου μαζί με την Χριστίνα Βραχάλη δίνουν τη δική τους νότα στο μουσικό παιχνίδι.

ΦωτογραφίεςSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE