Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Μαρία Καλάβρια τον άδειασε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»! (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Μαρία Καλάβρια τον άδειασε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»! (Video)


Και μπορεί τη μία μέρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να έλεγε ότι δεν χώρισε με την Μαρία Καλάβρια, την άλλη μέρα όμως η Μαρία Καλάβρια επιβεβαίωσε τον χωρισμό της στον αέρα του Πρωινού!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Δεν είχαμε κοινές φωτογραφίες. Είχαμε τρεις και υπάρχουν στο προφίλ. Δεν έχουμε χωρίσει! Δεν έχουμε κατεβάσει καμία κοινή φωτογραφία, γιατί δεν είχαμε και πολλές παρά μόνο από τα γενέθλιά μας, οπότε δεν έχουμε κατεβάσει κάτι. Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Η Μαρία είναι στο ιατρείο και θα πάω κι εγώ σε λίγο»!

Και ο Κώστας Φραγκολιάς μέσα από το Happy Day είχε τονίσει ότι μίλησε μαζί του και δεν είχαν χωρίσει… όμως η Μαρία Καλάβρια πιο εντυπωσιακή από ποτέ βγήκε στο Πρωινό και πέταξε τη βόμβα της! Χώρισε από τον Δημήτρη αλλά παραμένουν φίλοι και συνεργάτες! Χώρισαν το βράδυ και… το πρωί βγήκε και μίλησε!

Τον χωρισμό τους σχολίασε το Happy Day και πέταξαν και τις μπηχτές τους! «Η Μαρία Καλάβρια άδειασε στην κυριολεξία τον Δημήτρη Αλεξάνδρου» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τότε η ομάδα του Happy Day πέταξε απίστευτες ατάκες!

Δες στο βίντεο παραπάνω!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE