Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Heaven Music – Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη τύπου


Η Heaven Music υποδέχεται στη μουσική οικογένειά της τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλάζει δισκογραφική στέγη και εντάσσεται επίσημα από σήμερα στο δυναμικό της Heaven Music.

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής ανοίγει μία νέα σελίδα στην επιτυχημένη καριέρα του και ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ANT1.

Μετά πολυετή και συνεπή πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, που ήδη μετρά 13 χρόνια, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει καταγράψει στο ενεργητικό του δεκάδες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί έντονα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να προσφέρει στους πολυάριθμους θαυμαστές του ολοκαίνουργια τραγούδια που αγκαλιάζονται από την πρώτη στιγμή και ακούγονται δυνατά στα ραδιόφωνα, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις των μεταδόσεων και των charts.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλάζει δισκογραφική στέγη, όμως δεν αλλάζει τη φιλοσοφία με την οποία έχει πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια, που τον έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες όχι μόνο της γενιάς του, αλλά και ευρύτερα της σημερινής μουσικής σκηνής στη χώρα μας.

Δεν χωρά κανένα ίχνος ότι η φωνή του έχει ταυτιστεί με το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι. Με τη μεταγραφή του στη Heaven Music, ο Νίκος Οικονομόπουλος μας υπόσχεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό μέλλον.

Παρακολουθήστε παρακάτω σε ζωντανή μετάδοση τη συνέντευξη τύπου του Νίκου Οικονομόπουλου από τα γραφεία της Heaven Music, που αρχίζει στις 16:00.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE