Οι Metallica ανακηρύσσουν το Μάιο σε «Μήνα Προσφοράς»

Οι Metallica ανακηρύσσουν το Μάιο σε «Μήνα Προσφοράς»


Το συγκρότημα των Metallica ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκληθεί από την πανδημία εντείνοντας το φιλανθρωπικό έργο του.

Οι Metallica ανακηρύσσουν ολόκληρο το Μάιο ως «Μήνα Προσφοράς» και εντείνουν την ανθρωπιστική δράση τους ενάντια στον COVID-19.

Τα τελευταία δύο χρόνια, τα μέλη του metal συγκροτήματος ενθαρρύνει τους οπαδούς να συμμετάσχουν στις δράσεις της φιλανθρωπικής οργάνωσής τους All Within My Hands και να κάνουν δωρεές σε τράπεζες τροφίμων με αφορμή της «Ημέρα Βοήθειας».

Αντί να εστιάσουν σε μία μόνο εκστρατεία, όπως θα έκαναν υπό διαφορετικές συνθήκες, οι Metallica αποφάσισαν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκληθεί από την πανδημία του κορονοϊού πραγματοποιώντας κάθε εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου διαφορετικές εκστρατείες ενίσχυσης μη κερδοσκοπικών οργανώσεων.

«Αντλώντας έμπνευση από το σημερινό #GivingTuesdayNow, μία νέα παγκόσμια ημερομηνία προσφοράς σε απάντηση των πρωτοφανών αναγκών που προκαλούνται από τον COVID-19, πρόκειται να στρέψουμε την προσοχή σε τέσσερις οργανώσεις που υποστηρίζουμε κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης», αναφέρει ο ντράμερ Lars Ulrich σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στις σελίδες του All Within My Hands.

«Κάθε εβδομάδα αυτόν τον μήνα, θα μοιραζόμαστε μαζί σας τι κάνουν αυτές οι οργανώσεις και θα σας δείχνουμε πώς μπορείτε να βοηθήσετε», εξηγεί.

Οι Metallica θα παραχωρήσουν στις συγκεκριμένες οργανώσεις τα έσοδα από τις πωλήσεις των διαφορετικών προϊόντων που θα διαθέτουν μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά τους κάθε εβδομάδα για το επόμενο διάστημα.

Επίσης θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν χρήματα μέσα από τις διαδικτυακές συναυλίες που διοργανώνουν κάθε Δευτέρα.

Αυτήν την εβδομάδα οι Metallica θα υποστηρίξουν το Feeding America, ένα αμερικανικό δίκτυο περισσότερων από διακοσίων τραπεζών τροφίμων, καθώς και τις οργανώσεις Crew Nation, United States Bartenders Guild Foundation και Direct Relief.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE