«Καταιγίδα Μου»: Νέο τραγούδι από τη Βίκυ Καρατζόγλου

«Καταιγίδα Μου»: Νέο τραγούδι από τη Βίκυ Καρατζόγλου


Την προσμονή της λιακάδας που έρχεται στον έρωτα πάντα μετά την καταιγίδα περιγράφει η Βίκυ Καρατζόγλου.

Η Βίκυ Καρατζόγλου εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Oxygen και παρουσιάζει το νέο single «Καταιγίδα Μου» ένα τραγούδι με φρέσκο ήχο που φέρνει στο σήμερα τα λαϊκά χαρακτηριστικά της φωνής της.

Με την υπογραφή του ταλαντούχου Χάρη Γκατζόφλια στη μουσική και του εξαίρετου Άρη Δαβαράκη στους στίχους, το τραγούδι περιγράφει τον έρωτα με μία αισιόδοξη ματιά και την προσμονή της λιακάδας που έρχεται πάντα μετά την καταιγίδα.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Δημήτρης Σιάμπος και επιμελήθηκε ο Αντώνης Θυσιάδης.

Σ’ αγαπώ μα δεν μπορώ να στο πω και να στο δείξω,
προσπαθώ με τον καιρό πρακτικά να στ’ αποδείξω,
όμως αυτό είναι γραφτό να τελειώσει πριν αρχίσει,
γιατί η αγάπη είναι νερό στην πηγή όχι στη βρύση,
ρέει σαν τον ποταμό κι έρχεται βροχή…

Με το «Καταιγίδα Μου», η Βίκυ Καρατζόγλου συνεχίζει την ιδιαίτερη και ξεχωριστή μουσική της διαδρομή.

Η νεότερη, αναγνωρίσιμη, γνήσια λαϊκή φωνή μας συστήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια μέσα από το άλμπουμ «Τα Όνειρά Μου Αληθινά», από το οποίο έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες τα «Όνειρο» και «Περηφάνια», ενώ συνέχισε με τα «Γιατί» και «Πριν Από Εσένα».

Παράλληλα έκανε σπουδαίες επί σκηνής συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Μπάμπης Στόκας, Κώστας Λειβαδάς και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το «Καταιγίδα Μου» αποτελεί προπομπό του δεύτερου προσωπικού και πολυσυλλεκτικού άλμπουμ της ταλαντούχας ερμηνεύτριας, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE