Η Barbra Streisand αφιερώνει στους επαγγελματίες υγείας το «You’ll Never Walk Alone»

Η Barbra Streisand αφιερώνει στους επαγγελματίες υγείας το «You’ll Never Walk Alone»


Νέα διάσταση δίνει η Barbra Streisand στο «You’ll Never Walk Alone».

Η Barbra Streisand αφιερώνει στους επαγγελματίες υγείας που συνεχίζουν να έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τον κορονοϊό τη διασκευή της στο κλασικό τραγούδι «You’ll Never Walk Alone».

Το «You’ll Never Walk Alone» γράφτηκε το 1945 από τον συνθέτη Richard Rodgers και τον στιχουργό Oscar Hammerstein II για τις ανάγκες του μιούζικαλ «Carousel» και έχει γνωρίσει εκτελέσεις από ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Ωστόσο το «You’ll Never Walk Alone» είναι ευρέως γνωστό ως ύμνος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λίβερπουλ, χάρη στην επιτυχημένη διασκευή του βρετανικού συγκροτήματος Gerry and the Pacemakers το 1963.

Η Barbra Streisand ηχογράφησε τη δική της εκτέλεση με αφορμή το δίσκο της «Higher Ground» που κυκλοφόρησε το 1977.

Χαραγμένη στις μνήμες πολλών έχει μείνει η ερμηνεία της τραγουδίστριας στα Βραβεία Emmy του 2001, από τη σκηνή των οποίων αφιέρωσε το «You’ll Never Walk Alone» στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το διαχρονικό μήνυμα του «You’ll Never Walk Alone» αναδεικνύεται σε σήμερα σε ύμνο στήριξης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των διασωστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας του COVID-19.

Η Barbra Streisand ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο του «You’ll Never Walk Alone» στο οποίο συνδυάζονται σκηνές από την εμφάνισή της στα Βραβεία Emmy του 2001 και φωτογραφίες επαγγελματιών υγείας από ολόκληρο τον κόσμο που προκαλούν έντονα συναισθήματα.

«Τραγούδησα αυτό το τραγούδι σχεδόν πριν 20 χρόνια, μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Σήμερα αντιμετωπίζουμε άλλη μία κρίση όμως νομίζω ότι τα λόγια ταιριάζουν ακόμα. Με αγάπη και εκτίμηση Barbara», είναι το μήνυμα της Streisand που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο.

Στο τέλος του βίντεο η Barbra Streisand παροτρύνει τους θεατές να κάνουν δωρεά στην ανθρωπιστική οργάνωση Direct Relief, που «παρέχει προστατευτικό εξοπλισμό σε όλους τους ήρωές μας στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE