Η αποστομωτική απάντησή της σε follower που σχολίασε αρνητικά το σποτ με τη μάσκα

Η αποστομωτική απάντησή της σε follower που σχολίασε αρνητικά το σποτ με τη μάσκαΠρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 01:57

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποστομωτική απάντησή της σε follower που σχολίασε αρνητικά το σποτ με τη μάσκα

Στα αρνητικά σχόλια που έκανε  follower της στο Instagram για το σποτ με τη μάσκα και την καμπάνια «Μένουμε ασφαλείς» απάντησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της το βίντεο που δείχνει πώς να φτιάξεις μόνος σου μια μάσκα στο σπίτι και μια follower της σχολίασε: «Πόσες άλλες μαλ@@@ές θα σκαρφιστείτε αναρωτιέμαι…».

Από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί είστε τόσο αγενής;».

Ωστόσο, η συζήτηση δεν έμεινε εκεί καθώς η follower απάντησε ξανά: «Καλά κάνετε..η καθεμία μας θα μείνει με την απορία της… για να μην απαντάω τα ίδια δυο φορές, θα το πω μια…αυτό που σας έδειξε ,προϋπήρχε step by step χρόνια τώρα στο ιντερνετ…υπήρχε κ όλες τις προηγούμενες μέρες του lockdown ,καμία σας δε σκέφτηκε να μπει, να δει κ να φτιάξει; Σήμερα ανακαλύψατε την Αμερική για να γίνω πιο σαφής ,δεν αντιτίθεμαι στην δημιουργία οποιασδήποτε μάσκας με οποιοδήποτε υλικό ούτε στην συγκεκριμένη ηθοποιό. αντιτίθεμαι στην αλόγιστη χρήση, στην λανθασμένη χρήση, στην υπερβολική χρήση καθώς κ στα σχόλια τύπου “είσαι θεάρα”,”είσαι είδωλο”,”προσκυνώ” κ.τ.λ. Αλήθεια, αν θεωρείτε ότι το να προσκυνήσετε εντός κ εκτός εισαγωγικών μια ηθοποιό που επιλέχτηκε για να δείξει πώς διπλώνουμε ένα ύφασμα(μη αποστειρωμένο άρα μη ασπίδα προστασίας κατ’εμε) σας κάνει πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα ή follower πλανάστε πλάνη οικτρά. Αυτά πιστεύω χωρίς να έχω σκοπό να αλλάξω σκοπιά ούτε να αναθεωρήσω το σχόλιο μου μήτε να προσδοκώ την δική σας».

Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να απαντήσει ξανά…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020, 01:57Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE