Βάνα Μπάρμπα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πώς πήρε τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Βάνα Μπάρμπα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά πώς πήρε τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο


Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς πήρε τη βίλα του Ασλάνη!

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα. Έτσι πήγαμε με καλές εταιρείες και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, που δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορούμε να το κάνουμε πια. Και χάσαμε χρήματα αυτή τη στιγμή…»!

Και υπογράμμισε: «Θα νοικιάζαμε κάποια ακίνητα, τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαμε σε κάποια νησιά για να μένουν εργάτες από τα ξενοδοχεία, υπάλληλοι, κόσμος που δεν χωράει και δεν έχουν που να μείνουν, δεν έχουν καταλύματα προσωπικά. Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε περιουσία που πήγε στο Δημόσιο κι εγώ το νοίκιασα από το Δημόσιο, δεν άνοιξε καμία διαθήκη. Υπάρχουν χιλιάδες σπίτι που μπορείς να νοικιάσεις από το Δημόσιο, όπως και παραλίες. Διαθήκη; Που τέτοια τύχη… Φέτος δεν θα μπορέσω να το δουλέψω το σπίτι, δεν μπορώ να πληρώσω ούτε τους μπογιατζήδες που το βάφουν. Ίσως πρέπει να το αφήσω για του χρόνου».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE