Ο Eminem προσφέρει για καλό σκοπό ένα σπάνιο ζευγάρι Sneakers Air Jordan

Ο Eminem προσφέρει για καλό σκοπό ένα σπάνιο ζευγάρι Sneakers Air Jordan


Στην αντιμετώπιση του COVID-19 θα διαθέσει ο Eminem το ποσό από τη δημοπράτηση των σπάνιων Air Jordans που έχει στην κατοχή του.

Ο Eminem προσφέρει για φιλανθρωπικό σκοπό ένα συλλεκτικό ζευγάρι από τη σειρά υποδημάτων Air Jordan του θρύλου του NBA MIchael Jordan.

Κάνοντας πράξη τον τίτλο του δικού του τραγουδιού «Cleanin’ Out My Closet» από το 2002, ο 47χρονος καλλιτέχνης μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram την πρόθεσή του να ξεκαθαρίσει την αποθήκη του και να πουλήσει διάφορα προσωπικά αντικείμενά του.

Τα κεφάλαια που συγκεντρωθούν θα διατεθούν από τον ράπερ στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Μεταξύ των αντικειμένων που προσφέρει μέσω λαχειοφόρας αγοράς ο Marshall Mathers είναι ένα από τα εξαιρετικά σπάνια ζευγάρια των Air Jordan 4 που σχεδίασε σε συνεργασία με την εταιρεία ένδυσης Carhartt.

Η έκδοση Carhartt x Eminem x Air Jordan 4 Retros κυκλοφόρησε το 2015 και αποτελεί μία από την πιο σπάνια και ακριβή σειρά sneakers, καθώς δημιουργήθηκαν μόνο 10 ζευγάρια.

Τα Air Jordan 4 που σχεδίασε ο Eminem δεν διατέθηκαν ποτέ προς πώληση στο ευρύ κοινό. Αντιθέτως προσφέρθηκαν μέσω δημοπρασίας στην πλατφόρμα του eBay, όπου η τελική τιμή πλειοδοσίας έφτασε τα 30.100 δολάρια μόνο για ένα ζευγάρι.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν τότε 227.000 δολάρια που παραχωρήθηκαν για τη στήριξη της Σχολής Μουσικής του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν.

Ωστόσο ο Eminem κράτησε ένα ζευγάρι Air Jordan 4 για την προσωπική συλλογή, το οποίο αποφάσισε τώρα να προσφέρει μέσω της ιστοσελίδας StockX. Εκτός από τα sneakers, ο ράπερ δίνει και ένα vintage μπλουζάκι Under Crown Detroit Slim Tee σε XL μέγεθος.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE