Το μιούζικαλ για τους Take That θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο

Το μιούζικαλ για τους Take That θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο


Οι Take That «θα συμμετάσχουν σε κάθε βήμα» της νέας ταινίας «Greatest Days» που θα βασιστεί στο δικό τους μιούζικαλ. 

Οι επιτυχίες των Take That θα συμπεριληφθούν σε μια νέα ταινία με τίτλο «Greatest Days» για ένα boy band και τις θαυμάστριές τους.

Η ταινία θα βασιστεί στο μιούζικαλ «The Band» που ανέβηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια ομάδα γυναικών που επανασυνδέονται για να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα μετά από 25 χρόνια.

Θεατρικά μιούζικαλ που έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως οι παραστάσεις «Mamma Mia!», «Bohemian Rhapsody» και «Rocketman».

Στη θεατρική εκδοχή χρησιμοποιήθηκαν δεκαέξι από τα τραγούδια του αγγλικού συγκροτήματος.

Στην ταινία θα συμπεριληφθούν κλασσικές τους επιτυχίες και ένα νέο τραγούδι που θα γράψουν οι Take That, μέλος τον οποίων ήταν και ο Robbie Williams.

«Οι Take That συμμετέχουν πολύ σε αυτό», δήλωσε ο παραγωγός Danny Perkins στο Deadline. «Είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα της ταινίας και συμμετέχουν σε κάθε βήμα».

«Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, για τα οποία πρέπει να ανησυχούμε αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό θα μπορέσει να φέρει κάποια χαρά εφόσον προχωρήσει», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην ταινία «Mamma Mia!», που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008, ο Perkins είπε ότι ελπίζει πως το «Greatest Days» θα μπορούσε να επηρεάσει το ίδιο θετικά.

«Είναι για ανθρώπους που βρίσκονται ξανά μαζί, είναι νοσταλγικό, αφορά τη μουσική που αγαπούσαν όταν ήταν 15 ετών και τα εφηβικά τους χρόνια», σημείωσε.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Coky Giedroyc και σεναριογράφος είναι ο Tim Firth, ο οποίος έγραψε το σενάριο του μιούζικαλ.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE