Ο Elton John απολαμβάνει τη θετική πλευρά της πανδημίας

Ο Elton John απολαμβάνει τη θετική πλευρά της πανδημίας


Η καραντίνα έχει δώσει στον Elton John την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του.

Ο Elton John μίλησε για τη ζωή του στην καραντίνα σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Beats 1» του Zane Lowe στο Apple Music.

«Δεν έχω ζήσει ποτέ σαν κάτι τέτοιο στη ζωή μου», είπε ο Βρετανός καλλιτέχνης για την πανδημία του COVID-19 και τόνισε ότι κοιτάζει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ελπίζοντας ότι οι ιδιαίτερες συνθήκες θα ενώσουν τον κόσμο.

«Δεν έχει σημασία τι κόμμα είστε, πρέπει να ακούσετε τι σας λένε (οι ειδικοί)», πρόσθεσε.

Ο φημισμένος μουσικός βρίσκεται σε απομόνωση μαζί με τον σύζυγό του David Furnish και τους δύο γιους τους, τον 9 ετών Zachary και τον 7 ετών Elijah.

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, είναι υπέροχο που περνάω τόσο πολύ χρόνο με τα αγόρια μου. Είμαι 24/7 μαζί τους και είναι φανταστικό», ανέφερε ο Elton John στον Zane Lowe. «Το λέω μετά από μια εβδομάδα. Ρώτησέ με ξανά σε περίπου τρεις εβδομάδες», αστειεύτηκε.

Ο Elton John σημείωσε στη συνέχεια ότι είναι «πολύ στενοχωρημένος» για όλους τους μουσικούς και τους συνεργάτες τους που υποφέρουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. «Είμαι πολύ τυχερός», παραδέχτηκε για τον εαυτό του.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής και πιανίστας έδωσε επίσης τη δική του συμβουλή στους νέους μουσικούς που νομίζουν ότι είναι «αόρατοι», όπως πίστευε και εκείνος κάποτε.

«Αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Μείνετε με την οικογένειά σας… Αγαπήστε το όσο μπορείτε. Μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε τι είναι η ζωή… Ελπίζω ότι το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι να γίνουμε ένα», είπε ο Elton John.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE