Η Camila Cabello συναντά τον DaBaby και τον Gunna στο Remix του «My Oh My»

Η Camila Cabello συναντά τον DaBaby και τον Gunna στο Remix του «My Oh My»


Το remix αλλά και ένα dance video του «My Oh My» μοιράζεται η Camila Cabello.

Η Camila Cabello κυκλοφορεί μία καινούργια εκδοχή του ακαταμάχητου τραγουδιού της «My Oh My» στην οποία συναντά τους ράπερ DaBaby και Gunna.

Το «My Oh My» είναι το πιο πρόσφατο single από το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της τραγουδίστριας, το θεσπέσιο «Romance» που κυκλοφόρησε από τις Syco και Epic Records / Sony Music το Δεκέμβριο του 2019.

Στην αρχική εκδοχή του τραγουδιού η Camila Cabello ένωσε τις δυνάμεις της με τον τάχιστα ανερχόμενο DaBaby από τη Βόρεια Καρολίνα.

Το «My Oh My» έχει φτάσει στο Νο. 12 του αμερικανικού Billboard Hot 100 και έχει βρεθεί στην πρώτη του ραδιοφωνικού Top 40 στις ΗΠΑ. Επίσης έχει διανύσει 20 εβδομάδες παρουσίας στο Διεθνές Digital Singles της IFPI στην Ελλάδα, έχοντας ανέβει μέχρι το Νο. 11 της κατάταξης.

Η Camila Cabello ανανεώνει τώρα το «My Oh My» προσκαλώντας τον ράπερ Gunna να συμπληρώσει την παρέα που έχει ήδη δημιουργήσει με τον DaBaby.

Σε ηλικία 26 ετών, ο Gunna έχει ήδη στο ενεργητικό του πλήθος από πλατινένια και χρυσά singles, τόσο με τις προσωπικές κυκλοφορίες του όσο και με τις συνεργασίες του με διάφορους κορυφαίους καλλιτέχνες της hip-hop σκηνές. Μεγαλύτερη επιτυχία του θεωρείται το επτά φορές πλατινένιο single «Drip Too Hard» (2018) με τη συμμετοχή του Lil Baby.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του remix, η Camila Cabello μοιράζεται το επίσημο dance video του «My Oh My».

Η 23χρονη τραγουδίστρια ένωσε δυνάμεις εικονικά με τις χορεύτριες και τους χορευτές της, με τον καθένα από τους επαγγελματίες συνεργάτες της να χορεύει στο ρυθμό του τραγουδιού από τα μέρη του σπιτιού του.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE