«Όλα Θα Πάνε Καλά»: Διονύσης Σχοινάς και STAN Aντιπαριώτης σε ένα μοναδικό ντουέτο

«Όλα Θα Πάνε Καλά»: Διονύσης Σχοινάς και STAN Aντιπαριώτης σε ένα μοναδικό ντουέτο


Ο Διονύσης Σχοινάς και STAN Aντιπαριώτης θα στείλουν μήνυμα ελπίδας πως «Όλα Θα Πάνε Καλά».

Ένα μοναδικό ντουέτο με δυνατό μήνυμα, για καλό σκοπό.

Ο δημοφιλής κι αγαπητός Διονύσης Σχοινάς και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός STAN Aντιπαριώτης ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο με τον τίτλο «Όλα Θα Πάνε Καλά» που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records για καλό σκοπό.

Το «Όλα Θα Πάνε Καλά» είναι ένα αισιόδοξο και ρυθμικό τραγούδι, με ένα μήνυμα ελπίδας πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε στη μάχη εναντίον του κορονοϊού και με ευχαριστίες στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

Η μουσική είναι του STAN Αντιπαριώτη και οι στίχοι ανήκουν στον Ζήνωνα Ζιντίλη, ο οποίος είχε την ιδέα για τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία.

Το «Όλα Θα Πάνε Καλά» αποτελεί το όχημα καμπάνιας για την ενίσχυση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και των έκτακτων δράσεών του για την υποστήριξη της κοινωνίας λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19.

Χάρη στους χορηγούς και τους δωρητές, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός είναι σε θέση να παρέχει τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης δωρεάν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Το τραγούδι θα συνοδευτεί από ένα ξεχωριστό music video σε σκηνοθεσία του Anthony Mozora, στο οποίο πολλοί επώνυμοι από την Κύπρο θα στείλουν το δικό τους μήνυμα πως «Όλα Θα Πάνε Καλά».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE