Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα μιλώντας για τη μάχη της με σπάνια μορφή καρκίνου: «Είχα φρικτούς πόνους»

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα μιλώντας για τη μάχη της με σπάνια μορφή καρκίνου: «Είχα φρικτούς πόνους»


Η Άσπα Τσίνα η οποία φέτος έχει επανέλθει τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο λαμπερό σόου J2US, μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου για την προσωπική μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Όταν ρωτήθηκε για το αν φοβάται που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να βρίσκεται στο πλατό του σόου για να φέρνει σε πέρας τη δουλειά της, η τραγουδίστρια απάντησε με ειλικρίνεια:

«Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω. Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό καρκίνο, λέγεται πολλαπλό μυέλωμα και ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Κατατρώει τα οστά. Προκαλεί και προβλήματα στα νεφρά και αρκετά ακόμη».

Και συνέχισε: «Το πληροφορήθηκα όταν ήμουν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουμε με τον Φοίβο το τραγούδι. Σκύβω για να σηκώσω το σκυλάκι μου και ακούω ένα κρακ.

Σκέφτηκα πως ήταν η μέση μου αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η μητέρα μου είπε να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική και από εκεί ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Πολύ γρήγορα, όμως, ξεκαθάρισε το τοπίο και ήμουν τυχερή σε αυτό».

Η Άσπα Τσίνα δεν έκρυψε ότι δυσκολεύτηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον κορονοϊό καθώς ανήκει πια στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Όσο για το πώς εξήγησε στον γιο της την ασθένειά της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε:

«Με τον Ιάσονα μιλάμε από πολύ μικρότερη ηλικία και τις έννοιες τις πιο αφηρημένες για κάποιο λόγο τις κατέχει. Όταν του εξήγησα το πρόβλημα της υγείας μου έδειξε πως το αντιλαμβάνεται… Τα παιδιά μας τα φέρνουμε στη ζωή αλλά δεν είναι η συνέχειά μας ή μία μορφή ιδιοκτησίας μας… Τον Ιάσονα τον έφερα στη ζωή, τον αγαπάω».

Όσο για την αντίδραση του γιου της όταν έμαθε την αλήθεια, η Άσπα Τσίνα αποκάλυψε ότι της είπε: «Μαμά μου δεν θέλω να πεθάνεις».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις και την κατάθεση ψυχής της τραγουδίστριας.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE