Η πρώτη εικόνα από το ντοκιμαντέρ της Rihanna

Η πρώτη εικόνα από το ντοκιμαντέρ της Rihanna


Το ντοκιμαντέρ της Rihanna φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του.

Η Rihanna ίσως ετοιμάζεται τελικά για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της που έχει ανακοινωθεί από το 2016.

Τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Peter Berg σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Film 45.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το φιλμ αποτελείται από υλικό που κατέγραψε ο Berg ταξιδεύοντας στο πλευρό της Rihanna στην Ευρώπη, ενώ το Amazon έχει δαπανήσει το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής του ντοκιμαντέρ.

Αν και επανέρχεται κατά καιρούς στην επικαιρότητα, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την τύχη του εγχειρήματος. Ωστόσο από τα τελευταία γεγονότα προμηνύεται ότι η Rihanna ίσως έχει και την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ στα σχέδια της, παρότι είναι «απασχολημένη προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο».

Ο λογαριασμός @TeamofRihanna του Twitter αναστάτωσε τους θαυμαστές της τραγουδίστριας όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη Rihanna και τη σύνοψη του ντοκιμαντέρ, που προέρχεται από την ιστοσελίδα της Fillm 45.

«Έρχεται σύντομα: Μια εσωτερική ματιά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της Rihanna», αναφέρεται στην περιγραφή, ενώ στη φωτογραφία βλέπουμε επίσης την αστέρα της μουσικής να στέκεται πίσω από το μικρόφωνο σε ένα στούντιο ηχογράφησης.

Σύμφωνα με την ίδια φωτογραφία, φαίνεται ότι το ντοκιμαντέρ θα έχει τον τίτλο «Rihanna: Volume One».

Το @TeamofRihanna κοινοποίησε επιπλέον και ένα σύνδεσμο με τη σελίδα του φιλμ στον ιστοσελίδα της Film 45. Η σελίδα αφαιρέθηκε γρήγορα, όμως το Elle πρόλαβε να συγκρατήσει την περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

«Το τολμηρό και καινοτόμο φιλμ Rihanna του Peter Berg είναι μια αφιλτράριστη ματιά στη ζωή της Rihanna, δίνοντας μία γεύση από την εξέλιξη μία από τους πιο γνωστούς pop καλλιτέχνες του κόσμου», αναφέρεται.

«Με πρωτοφανή πρόσβαση στη ζωή της τραγουδίστριας και πάνω από 1.200 ώρες υλικό, το ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει μέσα από προσωπικές εικόνες στην προσωπικότητα και το χιούμορ της Rihanna, στη φιλοσοφία της στη δουλειά, στην οικογένειά της, εικόνες που είναι τόσο συγκινητικές όσο και συναρπαστικές», τονίζεται.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE