Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το «Δώδεκα»


«Όσο το έλεγα ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία», θυμήθηκε η Άννα Βίσση για την ιστορία του «Δώδεκα».

Την ιστορία πίσω από το «Δώδεκα», ένα διαχρονικό κομμάτι που όλοι έχουμε αγαπήσει, αποκάλυψε η Άννα Βίσση.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ χάρισε το βράδυ της Παρασκευής (01/05) μέσα από τη συχνότητα του Mega μοναδικές στιγμές διασκέδασης και συναισθημάτων, ερμηνεύοντας πλαισιωμένη από τους ταλαντούχους μουσικούς της, κομμάτια από όλη τη μακρόχρονη και πλούσια μουσική διαδρομή της.

Μεταξύ αυτών και το αγαπημένο «Δώδεκα» με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.

«Το τραγούδι αυτό γράφτηκε εδώ (σ.σ στο στούντιο που γυρίστηκε η μεγάλη βραδιά της Άννας Βίσση για το Mega), το 1985. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε ένα μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε. Μου είπε ότι “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θα ήθελα. Θα μάθεις να τραγουδάς;”. Και σηκώθηκε και έφυγε, με παράτησε», θυμήθηκε η Άννα Βίσση.

«Έμεινα όλη τη νύχτα και θυμάμαι ότι είχα κοιμηθεί εδώ. Με πήρε ο ύπνος από την κούραση, πια. Τραγούδα, τραγούδα, δεν μου έβγαινε», συνέχισε.

«Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει, γύρω στις 11 το πρωί. Μπαίνω μέσα, τσαντισμένη, λέω “δεν είναι δυνατόν, θα το πω”. Γελάω γιατί θυμάμαι ότι του άρεσε μετά. Με αγκάλιασε, με φίλησε», περιέγραψε.

«Νίκο για εσένα», είπε η Άννα Βίσση λίγο πριν ερμηνεύσει το «Δώδεκα».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE