Ο J Balvin μαθαίνει πολεμικές τέχνες στο Music Video του «Rosa»

Ο J Balvin μαθαίνει πολεμικές τέχνες στο Music Video του «Rosa»


Το music video του «Rosa» διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί από άκρη σε άκρη το ροζ χρώμα.

Ο J Balvin προσθέτει ακόμα ένα music video στο πολύχρωμο κόσμο του νέου άλμπουμ του «Colores».

Το επόμενο τραγούδι του «Colores» που αποκτά εικόνα το «Rosa», σε παραγωγή του Diplo.

«Περάσαμε υπέροχα δημιουργώντας το τραγούδι, το οποίο έχει μια πολύ αισθησιακή ατμόσφαιρα», σχολίασε ο Κολομβιανός τραγουδιστής για τη συνεργασία του με τον Αμερικανό DJ και παραγωγό, μιλώντας στο Apple Music.

Ο J Balvin εξήγησε επίσης ότι το «Rosa» περιγράφει την κατάσταση στην οποία «δεν μπορείς να πεις σε μια γυναίκα πόσο σου αρέσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις όταν είσαι μπροστά της».

Το music video για το «Rosa» έχει σκηνοθετήσει ο Colin Tilley, ο οποίος έχει αναλάβει το έργο της οπτικοποίησης όλων των τραγουδιών από το άλμπουμ «Colores», που κυκλοφόρησε το Μάρτιο από τη Universal Music Lation.

Σε σύμπνοια με τον τίτλο του τραγουδιού, το βίντεο διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν από άκρη σε άκρη οι αποχρώσεις του ροζ χρώματος. Ο J Balvin επισκέπτεται ένα παραδοσιακό ιαπωνικό φρούριο και συναντά ένα δάσκαλο πολεμικών τεχνών για μάθει όλα τα μυστικά του.

Ο αστέρας της reggaeton μίλησε για την επαναλαμβανόμενη συνεργασία του με τον Colin Tilley σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Rolling Stone.

«Ό,τι κάνω με τον Colin Tilley είναι εξωπραγματικό, είναι διαφορετικό, είναι φρέσκο. Φυσικά, με το θέμα να είναι τα χρώματα, μπορούμε να παίξουμε πολύ {…} Πρόκειται για κάτι περισσότερο από τη μουσική, θέλω να κάνω τον κόσμο να σκεφτεί πραγματικά τι είναι η ζωή», σχολίασε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE