Η Madonna αποκαλύπτει ότι βρέθηκε θετική σε αντισώματα του κορονοϊού

Η Madonna αποκαλύπτει ότι βρέθηκε θετική σε αντισώματα του κορονοϊού


Στον κορονοϊό εκτέθηκε η Madonna.

Η Madonna αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική σε τεστ αντισωμάτων για τον κορονοϊό.

Η 60χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε την είδηση μέσα από το 14ο βίντεο για τη σειρά «ημερολόγια καραντίνας» που δημοσιεύει στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Έκανα τεστ τις προάλλες και ανακάλυψα ότι έχω αντισώματα. Αύριο, λοιπόν, θα πάω για μία μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο και θα κατεβάσω το παράθυρο και θα αναπνεύσω τον αέρα του COVID-19. Ναι, ελπίζω ότι ο ήλιος θα λάμπει», αναφέρει κατά τη διάρκεια του δίλεπτου βίντεο.

«Με εκπλήσσει που ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ για το τι πιστεύουν ο κοσμος ή που ενδιαφερόμαστε τόσο πολύ να κερδίσουμε την εύνοια του κόσμου ή να είμαστε σωστοί. Μισώ τον εαυτό μου γι’ αυτήν την μικροψυχία», είπε επιπλέον η Madonna.

Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το βίντεό της λέγοντας, «Αυτά είναι τα καλά νέα: Αύριο είναι μία άλλη μέρα και θα ξυπνήσω και θα νιώσω ξανά διαφορετικά».

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι τα τεστ αντισωμάτων ανιχνεύουν την ύπαρξη αντισωμάτων στο αίμα έναντι του κορονοϊού SARS-CoV-2 για να διαπιστωθεί αν κάποιος έχει εκτεθεί προηγουμένως στον ιό.

Παρόλο που η Madonna δηλώνει έτοιμη να σπάσει την καραντίνα και να κυκλοφορήσει ελεύθερα, η επιστημονική κοινότητα τονίζει ότι δεν είναι σαφές αν τα αντισώματα προκαλούν ικανοποιητική ανοσία στον ιό ή αν αποτρέπουν την επαναλοίμωξη.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει εκδώσει προειδοποιήσεις σχετικά με τα τεστ αντισωμάτων, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι όλοι όσοι έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 και έχουν αντισώματα προστατεύονται από μία δεύτερη μόλυνση από τον ιό.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE