«Δε μπορούσα να διαβάσω ούτε μία απλή ιστορία»

«Δε μπορούσα να διαβάσω ούτε μία απλή ιστορία»Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 10:28

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: «Δε μπορούσα να διαβάσω ούτε μία απλή ιστορία»

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη -ξαδέλφη του William και του Harry μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημά της με την δυσλεξία και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα η εγγονή της Ελισάβετ μιλώντας σε ένα βίντεο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Ηelen Arkell Dyslexia», παρότρυνε όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την δυσλεξία να έρθουν σε επαφή με το ίδρυμα αφού μπορεί να τους βοηθήσει ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Η επιλογή της να εμφανιστεί στο εν λόγω βίντεο, δεν είναι καθόλου τυχαία μιας και η ίδια εκτός από προστάτιδα του οργανισμού, είχε διαγνωστεί στην ηλικία των 7 ετών με δυσλεξία. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η ίδια κατά διαστήματα, για να το ξεπεράσει χρειάστηκε να παλέψει σκληρά και αν δεν είχε την βοήθεια της οικογένειάς της, ίσως και να μην τα κατάφερνε.

Σε προηγούμενή συνέντευξη η πριγκίπισσα Βεατρίκη είχε δηλώσει: «Όταν ήμουν μικρή δεν ήμουν σε θέση να διαβάσω μόνη μου ούτε μία απλή ιστορία. Γι’ αυτό τον λόγο μισούσα τα βιβλία ειδικά όταν έπρεπε να τα διαβάσω μόνη μου».

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 10:28Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE