Γιώργος Σατσίδης: Συγκλονίζει για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ: «Άλλαξε η ζωή όλων σε ένα 24ωρο»

Γιώργος Σατσίδης: Συγκλονίζει για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ: «Άλλαξε η ζωή όλων σε ένα 24ωρο»


Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ με την εξάπλωση της πανδημίας.

Ο παρουσιαστής συγκλονίζει με την περιγραφή του: «Άλλαξε η ζωή όλων μέσα σε ένα 24ωρο! Παρακολουθούσα με μανία τις εξελίξεις σε Κίνα και Ιταλία, οπότε δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία.»!

Και πρόσθεσε στο Secret των Παραπολιτικών : «Περίμενα ότι κίνδυνος της εξάπλωσης του ιού θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, και κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς παρατηρούσα ότι αργούσαν να πάρουν μέτρα. Στην περίπτωση αυτής της θανάσιμης ασθένειας, είδαμε ότι οι υπερβολικές αντιδράσεις προφύλαξης πραγματικά σώζουν ζωές, όπως αντέδρασαν φυσικά η Ελλάδα, το Ισραήλ και άλλες μικρότερες χώρες, αντίθετα με τις υπερδυνάμεις, όπως η Βρετανία και η Γαλλία που άργησαν πολύ. Η Καλιφόρνια μπήκε σε καραντίνα ταυτόχρονα με την Ελλάδα και έκλεισαν τα πάντα ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες. Ο Κόσμος αμέσως ακολούθησε τις οδηγίες, τηρώντας ασφαλείς αποστάσεις, φορώντας γάντια και μάσκες και ελαχιστοποιώντας τις συναναστροφές. Η πόλη αυτή ήταν πάντα ήσυχη. Τώρα, απλά μετά τις 8 το βράδυ είναι νεκροταφείο»!

Και υπογράμμισε: «Ο κόσμος προσαρμόστηκε επειδή τρομοκρατήθηκε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο η δραματική κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Υόρκη. Οι εικόνες με τους ομαδικούς τάφους στην αμερικανική μεγαλούπολη πραγματικά συγκλόνισαν την κοινή γνώμη” τονίζει, επίσης, ο Γιώργος Σατσίδης ενώ προσθέτει πως “ο κόσμος ένιωσε κυριολεκτικά σοκ και δέος, όπως ακριβώς την 11η Σεπτεμβρίου»!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE