«Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα»: Η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορεί – Δείτε το πρωτότυπο Video Clip

«Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα»: Η νέα επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορεί – Δείτε το πρωτότυπο Video Clip


Το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» είναι ένα τραγούδι με εξαιρετικό παλμό που ξεχωρίζει από την πρώτη ακρόαση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκαλύπτει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», το οποίο αναμφίβολα θα δώσει άλλο χρώμα στο καλοκαίρι μας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ταυτίσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, χάρη στα μοναδικά συναισθήματα αισιοδοξίας και ερωτισμού που αποπνέουν τα τραγούδια που ερμηνεύει και υπογράφει ο ίδιος.

Μετά το απόλυτα τρυφερό και ρομαντικό τραγούδι «Κοιμήσου Απόψε Εδώ», σειρά έχει τώρα ένα από τα τραγούδια στα οποία θέλουμε να ακούμε τον Πέτρο Ιακωβίδη, ειδικά σε εποχές όπως αυτή που διανύουμε, όπου η αισιοδοξία και το χαμόγελο είναι το κύριο ζητούμενο.

Το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» συνδυάζει καλοκαιρινό αέρα και ρυθμικά στοιχεία που διακατέχονται από λαϊκές επιρροές.

Είναι ένα τραγούδι με εξαιρετικό παλμό που ξεχωρίζει από την πρώτη ακρόαση και αναμένεται να συνδυαστεί με τις ωραιότερες στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

Αν και τον έχουμε συνηθίσει σε τραγούδια γεμάτα ενέργεια και ένταση, το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» δείχνει τη νεότερη εκδοχή του Πέτρου Ιακωβίδη. Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής και τραγουδοποιός παρουσιάζεται περισσότερο δημιουργικός και μας ξαφνιάζει ευχάριστα, χωρίς να μας ξενίζει.

Η μουσική του τραγουδιού έχει την υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη και οι στίχοι ανήκουν στον Τηλέμαχο Σέργη.

Η δημιουργικότητα του Πέτρου Ιακωβίδη αποδεικνύεται και μέσα από το music video που ντύνει με εικόνα το «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», το οποίο έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών των τελευταίων εβδομάδων.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τις καθημερινές στιγμές ενός ερωτευμένου ζευγαριού, με τη διαφορά ότι όλα συμβαίνουν εξ αποστάσεως.

Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE