Οι Oasis κυκλοφορούν επίσημα ένα αδημοσίευτο τραγούδι με τίτλο «Don’t Stop…»

Οι Oasis κυκλοφορούν επίσημα ένα αδημοσίευτο τραγούδι με τίτλο «Don’t Stop…»


Ακούστε την πρώτη κυκλοφορία των Oasis μετά από 11 χρόνια.

Ο Noel Gallagher έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο demo των Oasis με τον τίτλο «Don’t Stop…».

Ο Βρετανός καλλιτέχνης ανέφερε ότι ανακάλυψε το demo σε ένα από τα εκατοντάδες CDs χωρίς καμία σήμανση που έχει αποθηκευμένα στο σπίτι του.

«Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, είχα άπειρο χρόνο να σκοτώσω τον τελευταίο καιρό, έτσι σκέφτηκα ότι να κοιτάξω επιτέλους και να ανακαλύψω τι ήταν τα εκατοντάδες CDs χωρίς ετικέτα που έχω σε κούτες στο σπίτι», εξήγησε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα των Oasis.

«Από τύχη έπεσα σε ένα παλιό demo που νόμιζα ότι είχε χαθεί για πάντα», συνέχισε.

Ο Noel Gallagher τόνισε ότι αυτή είναι η μία και μοναδική εκδοχή του τραγουδιού πως υπάρχει και μοιράστηκε ότι προέρχεται από ένα soundcheck που είχαν κάνει η Oasis πριν από συναυλία τους στο Χονγκ Κονγκ, πριν από περίπου 15 χρόνια.

Το «Don’t Stop…» δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι των Oasis στο YouTube και είναι επίσης διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

«Ξέρω ότι μερικοί από εσάς λατρεύετε αυτήν τη μελωδία, οπότε σκεφτήκαμε ότι να το κυκλοφορήσουμε για να το απολαύσετε ή να διαπληκτιστείτε», ανέφερε ο Noel Gallagher.

Το «Don’t Stop…» είναι το πρώτο τραγούδι των Oasis που έρχεται στην επιφάνεια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους, με τίτλο «Dig Out Your Soul», το 2008. Το γκρουπ διαλύθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Ο Noel και ο Liam Gallagher έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση με την ιδέα επανένωσης των Oasis, κατηγορώντας συνήθως ο ένας τον άλλον για την αποτυχημένη έκβαση των συζητήσεων.

Στις αρχές Μαρτίου ο Liam Gallagher είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο NME ότι «η επανασύνδεση των Oasis θα συμβεί πολύ σύντομα», καθώς είχαν δεχτεί πρόταση 100 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών για να κάνουν ξανά περιοδεία μαζί.

Τον περασμένο μήνα, ο Liam πρότεινε την επανένωση των Oasis προκιμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το βρετανικό σύστημα υγείας (NHS), ωστόσο σχολίασε ότι θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τον Noel.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE