Συγκινεί η Βόσσου: «Είχα τον Ανδρέα στο σπίτι ενάμιση μήνα» – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του;

Συγκινεί η Βόσσου: «Είχα τον Ανδρέα στο σπίτι ενάμιση μήνα» – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του;


Τρεις μήνες έχουν σχεδόν περάσει από την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύτηκε έντεκα μέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ήταν στη μονάδα εμφραγμάτων, ακολούθησε τη θεραπεία του ενώ αργότερα οι θεράποντες ιατροί του σύστησαν να ακολουθήσει την αγωγή του στο σπίτι.

Η Σόφια Βόσσου, ήταν εκείνη που φιλοξένησε τον παρουσιαστή όσο διάστημα χρειαζόταν ώστε να νιώσει και πάλι δυνατός.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για εκείνες τις δύσκολες στιγμές ενώ αποκάλυψε πώς είναι σήμερα η υγεία του και πώς περνά την καραντίνα του.

«Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν.

Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας.

Σου το είπε αυτό;
«Ναι, να περάσει όλη αυτή η κατάσταση, η καραντίνα, γιατί πρέπει να βγει και να φτιάξει κάποια πράγματα. Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Αντρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούρασης…».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE