Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Notorious B.I.G.

Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Notorious B.I.G.


Άγνωστες μπάρες του The Notorious B.I.G.

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του θρυλικού ράπερ The Notorious B.I.G.

Το single έχει τον τίτλο «Bastard Child» και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τον μουσικό και ραδιοφωνικό παραγωγό Statik Selektah.

«Ακόμα και οι μεγαλύτεροι θαυμαστές Notorious ίσως δεν γνωρίζουν αυτό το κουπλέ», έγραψε ο Selektah σε ανάρτησή του στο Instagram και ευχαρίστησε για την υπενθύμιση τον διευθυντή δημιουργικού Joe Lyons.

Ενώ το πρώτο κουπλέ του «Bastard Child» περιέχει στίχους που δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να ακούσουμε μέχρι σήμερα, το δεύτερο κουπλέ του single είναι ουσιαστικά το αντίστοιχο δεύτερο κουπλέ από το τραγούδι «Dead Wrong» που κυκλοφόρησε το 1999, μετά το θάνατο του The Notorious B.I.G.

Στο «Dead Wrong» συμμετείχε μάλιστα ο Eminem, ενώ φωνητικά είχε κάνει ο Diddy. Το συγκεκριμένο τραγούδι διέθετε samples από το κλασικό κομμάτι «I’m Glad You’re Mine» (1972) του Al Green.

The Notorious Big - Hit Channel

Ο The Notorious B.I.G. αναφέρεται στο «Bastard Child» στη διαφωνία του με ένα πρόσωπο το οποίο δεν κατονομάζει. Παρ’ όλα αυτά εξαπολύει απειλές σε έντονο ύφος.

Πριν λίγο καιρό συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του The Notorious B.I.G., ο οποίος θεωρείται μέχρι σήμερα ένας από τους καλύτερους ράπερ όλων των εποχών.

Ο Biggie Smalls, όπως ήταν ένα άλλο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του καλλιτέχνη, δέχτηκε ένοπλη επίθεση ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες και έχασε τη ζωή του στις 9 Μαρτίου 1997 σε ηλικία 24 ετών.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE