Ο Zayn και η Gigi Hadid περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Ο Zayn και η Gigi Hadid περιμένουν το πρώτο τους παιδί


Με ένα παιδί θα συμπληρώσουν την ευτυχία τους ως ερωτευμένο ζευγάρι ο Zayn και η Gigi Hadid.

Δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου μεταφέρουν ότι ο Zayn και η Gigi Hadid θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το TMZ και το Us Weekly, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Πηγές επιβεβαιώνουν ότι το μοντέλο είναι ήδη 20 εβδομάδων έγκυος.

«Η Gigi και ο Zayn περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί και το ζευγάρι είναι πολύ ενθουσιασμένο!», αναφέρει πηγή του ET.

«Η Gigi το έχει κρατήσει μυστικό από την οικογένεια και τους φίλους της για λίγο, καθώς είναι μόνο λίγους μήνες έγκυος. Από τη στιγμή που η Gigi και ο Zayn επανασυνδέθηκαν στα τέλη του περασμένου έτους, ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα και ήξεραν ότι αυτό που είχαν ήταν ξεχωριστό. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενοι», προσθέτει.

Ο Zayn και η Gigi Hadid γνωρίστηκαν το Νοέμβριο του 2015. Χώρισαν το Μάρτιο του 2018, όμως ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε γρήγορα.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο χώρισαν ξανά τον Ιανουάριο του 2019 και έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλο μέχρι τα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Η 25χρονη Αμερικανίδα αποκάλυψε ότι είναι ξανά σε σχέση με τον 27χρονο Βρετανό στις 14 Φεβρουαρίου, αποκαλώντας τον Zayn «τον Βαλεντίνο της» με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, ενώ μαζί πέρασαν τα γενέθλιά της στις 23 Απριλίου.

Εάν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Gigi Hadid, ο Zayn Malik θα είναι το τρίτο μέλος One Direction που θα γίνει πατέρας. Οι πρώην συνεργάτες του Louis Tomlinson και Liam Payne έχουν αποκτήσει ήδη το πρώτο τους παιδί.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE