Η Ariana Grande επέστρεψε στις θεατρικές ρίζες της με μία εκπληκτική ερμηνεία

Η Ariana Grande επέστρεψε στις θεατρικές ρίζες της με μία εκπληκτική ερμηνεία


Μία εκπληκτική ερμηνεία από την Ariana Grande.

Η Ariana Grande επέστρεψε στις θεατρικές ρίζες της συμμετέχοντας σε εικονική συναυλία του βραβευμένου με Tony συνθέτη και στιχουργού Jason Robert Brown.

Στο δικό της κομμάτι, η 26χρονη αστέρας της pop ερμήνευσε από το σπίτι της τη σπαρακτική μπαλάντα «Still Hurting» από το μιούζικαλ «The Last Five Years» του Brown. Την τραγουδίστρια συνόδευσαν από απόσταση ο Brown στο πιάνο και άλλοι μουσικοί στα έγχορδα και στην κιθάρα.

Η παράσταση προβλήθηκε δωρεάν μέσω διαδικτύου. Υπήρχε μόνο η προτροπή προς τους θεατές να κάνουν δωρεές που θα προσφέρουν στήριξη στο προσωπικό και τους μουσικούς του χώρου εκδηλώσεων SubCulture της Νέας Υόρκης, καθώς οι σκηνές του Broadway εξακολουθούν να είναι κλειστές λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η Ariana Grande σχολίασε μέσω Twitter την εμπειρία που αποκόμισε από την παράσταση.

«Ήταν τόσο όμορφο», έγραψε στον Jason Robert Brown. «Απόλαυσα τόσο πολύ κάθε λεπτό! Σας ευχαριστώ που με προσκαλέσετε. Όλοι έπαιξαν και τραγούδησαν τόσο όμορφα. Σας αγαπάω», πρόσθεσε.

Οι φανατικοί θαυμαστές της Ariana Grande Grande γνωρίζουν ότι η τραγουδίστρια ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα της συμμετέχοντας το 2008 στο μιούζικαλ «13» του Brown στο Broadway.

Στην εικονική συναυλία Jason Robert Brown πήρε μέρος και η τραγουδίστρια Shoshana Bean.

«Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από όσα παρακολούθησα», συνέχισε η Ariana Grande στο Twitter. «Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και που είστε εξαιρετικά ανθρώπινα παραδείγματα στη μουσικότητα και στην τεχνική», σχολίασε αναφερόμενη στον Brown και στην Bean.

«Αυτό που έχω χάσει και έχω πενθήσει περισσότερο τις τελευταίες ασυνήθιστες εβδομάδες ήταν η ικανότητά μου να συνδέομαι μέσω της μουσικής – να παίζω και να τραγουδάω με άλλους μουσικούς και να αισθάνομαι το κοινό να ανταποκρίνεται», δήλωσε ο Jason Robert Brown σχετικά με την παράσταση.

«Κάθε μήνα τα τελευταία πέντε χρόνια, κατάφερα να το κάνω στο SubCulture, δουλεύοντας με τους καλύτερους μουσικούς και τραγουδιστές που ξέρω για κάνουμε μαζί μουσική μαζί για ένα έξυπνο και χαρούμενο κοινό σε ένα μέρος που είναι σαν δεύτερο σπίτι», συνέχισε.

Ο βραβευμένος δημιουργός σημείωσε ότι έπρεπε να βρει έναν τρόπο να μοιραστεί με τους συνεργάτες του και το κοινό του τις νότες και τους στίχους που είχε στο μυαλό του.

«Όλοι εμείς στα σπίτια μας, που κάνουμε μουσική όσο και όποτε μπορούμε, με μια καταπληκτική ομάδα που θα μας βοηθήσει να τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί, και δύο από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες στον πλανήτη Γη: Την προστάτισσα Αγία του SubCulture, Shoshana Bean και τη βραβευμένη με Grammy, είδωλο και τελείως κολλημένη με το θέατρο, Ariana Grande», τόνισε.

«Έχουμε δημιουργήσει μια παράσταση για αυτά που έχουμε χάσει, για αυτά που έχουμε ανακαλύψει και για αυτά για το οποία είμαστε ευγνώμονες, κατέληξε ο Jason Robert Brown.

Δείτε παρακάτω την ερμηνεία της Ariana Grande:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE