Ακυρώνεται το Release Athens 2020 λόγω του κορονοϊού

Ακυρώνεται το Release Athens 2020 λόγω του κορονοϊού


Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για τη διεξαγωγή του Release Athens τη φετινή χρονιά.

Το Release Athens ανακοίνωσε την οριστική ματαίωση της φετινής διοργάνωσής του.

Μετά το πρωθυπουργικό διάγγελμα στις 28 Απριλίου και τις διευκρινίσεις των αρμόδιων διοικητικών και υγειονομικών υπηρεσιών, κάθε ελπίδα για την πραγματοποίηση του Release Athens 2020, έστω και μερικώς, έχει χαθεί, αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Εργαστήκαμε πολύ σκληρά, επί έναν ολόκληρο χρόνο, και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε μπροστά σε μία πρωτοφανή κατάσταση παγκοσμίων διαστάσεων. Τόσο εμείς όσο και όλοι οι καλλιτέχνες, με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη», τονίζεται στην ανακοίνωση του Release Athens.

Ωστόσο η ασφάλεια όλων – συντελεστών, κοινού, εργαζομένων, συνεργατών – ήταν, είναι και θα παραμείνει η απόλυτη προτεραιότητα, πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο.

Πλέον το Release Athens περνά άμεσα στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Επιθυμία όλων των καλλιτεχνών που θα έπαιρναν μέρος στο φεστιβάλ φέτος, καθώς και των διοργανωτών, είναι να συμμετάσχουν στο Release Athens 2021 συγκροτώντας με την προσθήκη πολλών ακόμα ένα πραγματικά σπουδαίο line-up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Οι συναυλίες του φετινού φεστιβάλ που ακυρώνονται είναι οι ακόλουθες (σε παρένθεση η ημερομηνία στην οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθούν):

Bauhaus (12/06), Mercyful Fate (13/06), Parov Stelar και Gramatik (19/06), Massive Attack (20/06), Alpha Blondy (26/06), Martin Garrix, Nicky Romero και Vini Vici (27/06), Pet Shop Boys και Sofi Tukker (01/07), Judas Priest (17/07), Sabaton (22/07), Slipknot (24/07).

«Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ώστε να επανασχεδιάσουμε τις εμφανίσεις τόσο πολλών ονομάτων, πάντα σε σχέση με τις υποχρεώσεις τους ανά τον κόσμο, αλλά θα το καταφέρουμε, υποσχόμενοι πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει στο έπακρο», αναφέρει το Release Athens.

Το φεστιβάλ υπόσχεται να επανέλθει σύντομα με περισσότερες διευκρινίσεις. «Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς και αισιόδοξοι, εσείς και οι αγαπημένοι σας», σημειώνει το Release Athens.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE