«Χωρίς Εσένα»: Ο Χρήστος Ζώτος τραγουδά για το τέλος μιας σχέσης

«Χωρίς Εσένα»: Ο Χρήστος Ζώτος τραγουδά για το τέλος μιας σχέσης


Ένα μοναδικό μουσικό αποτύπωμα για το τέλος μιας σχέσης μοιράζεται ο Χρήστος Ζώτος.

Ο Χρήστος Ζώτος παρουσιάζει το δεύτερο σόλο single του, με τίτλο «Χωρίς Εσένα», που κυκλοφορεί μαζί με το δικό του music video.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία, μας χαρίζει ένα δυνατό τραγούδι.

Το «Χωρίς Εσένα» διαδέχεται για τον Χρήστο Ζώτο το «Δεν Σε Θέλω Άλλο» με την υπογραφή του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, το πρώτο προσωπικό τραγούδι του.

Ξεδιπλώνοντας το δημιουργικό του ταλέντο, ο ίδιος ο Χρήστος Ζώτος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του single «Χωρίς Εσένα».

«Πάρα πολλά λόγια απλά, ξεχάσαμε… Πάρα πολύ τόση ζωή, αλλάξαμε… Δεν σε ξεχνώ, δεν το μπορώ, προσπάθησα… Πάρα πολλά λόγια απλά, αφήσαμε… Πάρα πολύ τόση ζωή, τη σβήσαμε… Δεν σε ξεχνώ, δεν το μπορώ, σ’ αγάπησα…»

Ταυτόχρονα ο  Χρήστος Ζώτος μας αποκαλύπτει ακόμα μία δημιουργική πτυχή του, καθώς επιμελήθηκε μαζί με τον Ανδρέα Τσαμπούκο, τη σκηνοθεσία του κινηματογραφικού video που συνοδεύει το τραγούδι.

Μελωδικό, με στίχους γεμάτους ειλικρίνεια και την ερμηνεία του Χρήστου Ζώτου, το «Χωρίς Εσένα» είναι ένα μοναδικό μουσικό αποτύπωμα για το τέλος μιας σχέσης που έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE