Μαρία Κίτσου: Κι όμως ο αδερφός της δεν έχει δει ποτέ τις Άγριες Μέλισσες και εξηγεί γιατί!

Μαρία Κίτσου: Κι όμως ο αδερφός της δεν έχει δει ποτέ τις Άγριες Μέλισσες και εξηγεί γιατί!


H Μαρία Κίτσου έχει έναν αδερφό τον Μιχάλη, οποίος βρίσκεται στην Αμερική μιας και εκεί κάνει τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Ο Μιχάλης Κίτσος μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για την αδερφή του και αποκάλυψε πώς δεν έχει δει ποτέ τη σειρά, Άγριες Μέλισσες.

Μάλιστα, εξήγησε γιατί δεν έχει δει την πετυχημένη σειρά ποτέ: «Δεν την παρακολουθώ. Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο. Έχω παρακολουθήσει το τρέιλερ. Υπάρχον δυο λόγοι. Ο πρώτος λόγος είναι ο φόρτος εργασίας που έχω. Δεν υπάρχει χρόνος για να την παρακολουθήσω.

Ο δεύτερος λόγος που και να είχα χρόνο μάλλον δεν θα την παρακολουθούσα τη Μαρία, είναι για την ποιότητα της Μαρίας ως ηθοποιού. Η Μαρία όταν υποδύεται, δε γίνεται ο ρόλος, είναι ο ρόλος. Μετουσιώνεται στον ρόλο.

Αυτό προσωπικά μου δημιουργεί ένα πρόβλημα οντολογικό. Όταν βλέπω μια γυναίκα να πάσχει κι ας ξέρω πως δεν είναι πραγματικότητα, αμέσως μου φέρνει στην επιφάνεια τέτοια συναισθήματα… Η πάσχουσα γυναίκα, η έννοια του πάθους. Αυτό δε μπορώ να το αντέξω. Όταν ήμουν στην Ελλάδα την είδα σε τρία θεατρικά. Είχε καταφέρει να με κάνει να συμπάσχω μαζί της. Η Μαρία δεν παίζει, είναι αυτό που υποδύεται»!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE