Η Katy Perry εμφανίστηκε στο «American Idol» ντυμένη ως αντισηπτικό

Η Katy Perry εμφανίστηκε στο «American Idol» ντυμένη ως αντισηπτικό


Στο κλίμα των ημερών ήταν η εμφάνιση της Katy Perry στο «American Idol».

Η Katy Perry μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερα εκκεντρικές εμφανίσεις.

Το 2019 είχε παρευρεθεί στο Met Gala ντυμένη ως πολυέλαιος, ενώ στο after party της εκδήλωσης είχε εμφανιστεί ντυμένη ως χάμπουργκερ, ένα σύνολο που φόρεσε και στη σύντομη συμμετοχή της στο music video της Taylor Swift για το τραγούδι της «You Need To Calm Down».

Αυτή τη φορά η Katy Perry επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη, στο πνεύμα της εποχής του κορονοϊού.

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια ενημέρωσε τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιστροφή του «American Idol» στους τηλεοπτικούς δέκτες με νέα επεισόδιο που γυρίστηκαν εξ αποστάσεως.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Katy Perry εμφανίστηκε ντυμένη ως μία γιγάντια φιάλη αντισηπτικού χεριών με την επωνυμία «American Idol».

Πέρα από τη χιουμοριστική διάθεση, η 35χρονη τραγουδίστρια φρόντισε να υπενθυμίσει στους ακολούθους της να τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής, ώστε να προστατεύσουν την υγεία τους εν μέσω της πανδημίας.

«Γεια σας, Katy Perry εδώ. Σας υπενθυμίζω να παραμείνετε ασφαλείς, να πλένετε τα χέρια σας και να συντονιστείτε σε ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο του “American Idol”», είπε στο βίντεο η κριτής του talent show.

Τα νέα επεισόδια του «American Idol» έχουν γυριστεί εξ ολοκλήρου από απόσταση, με τους κριτές Katy Perry, Lionel Richie και Luke Bryan, τον παρουσιαστή Ryan Seacrest και τους διαγωνιζόμενους να συνδέονται εικονικά από τα σπίτια τους.

Η αστέρας της pop κράτησε μάλιστα τη στολή του αντισηπτικού και στο πρωτότυπο επεισόδιο «American Idol».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE