Γνωρίστε τον Powfu και την επιτυχία του «death Bed (coffee For Your Head)»

Γνωρίστε τον Powfu και την επιτυχία του «death Bed (coffee For Your Head)»


Το «death bead (coffee for your head)» του Powfu βρίσκεται στο Top 5 του παγκόσμιου chart στο Spotify.

Προερχόμενος από την lo-fi hip-hop σκηνή, o Powfu παρουσίασε πριν λίγο καιρό το επίσημο βίντεο για το τραγούδι του «death bead (coffee for your head)» με τη συμμετοχή του Βρετανού τραγουδιστή beabadobee.

Το βίντεο, το οποίο σκηνοθετήθηκε από το δίδυμο των BEDROOM, ακολουθεί τον Powfu και την κοπέλα του στην πόλη του, στο Βανκούβερ του Καναδά.

Το τραγούδι έχει γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία στο TikTok, όπου έχουν δημιουργηθεί πάνω από 3 εκατομμύρια βίντεο μέχρι στιγμής.

Το «death bead (coffee for your head)» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Billboard Hot 100 πριν μερικές εβδομάδες, κατακτώντας ταυτοχρόνως τα ραδιοφωνικά charts παγκοσμίως.

Το single έχει ήδη πάνω από 300 εκατομμύρια audio και video streams. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Top 5 του παγκόσμιου chart στο Spotify, ενώ έχει φτάσει και στο Νο. 12 του αντίστοιχου αμερικανικού chart στο Spotify αλλά και στο Top 10 άλλων 15 χωρών.

Ο 21χρονος Καναδός Powfu καλλιτέχνης άρχισε να ηχογραφεί μουσική στο υπόγειο των γονιών του και ξεκίνησε να κυκλοφορεί τη δουλειά του μέσω του SoundCloud ενώ ήταν ακόμα στο λύκειο.

Συνήθιζε να κλέβει το μικρόφωνο του πατέρα του, ώσπου αγόρασε το δικό του λάπτοπ καθώς οι ηχογραφήσεις έγιναν το αγαπημένο του χόμπι.

Αφού τελειοποίησε την εικόνα του και τον ήχο του, τα νούμερα του άρχισαν να αυξάνονται γρήγορα, αποκτώντας εκατομμύρια streams σε πολλές πλατφόρμες.

Το είδος που εκπροσωπεί ποικίλει από chill-lo-fi μέχρι hype-punk καθώς εμπνέεται από παλαιότερες punk-rock μπάντες αλλά και από νεότερους hip-hop καλλιτέχνες όπως ο G-Eazy και ο Madeintyo.

To «death bed (coffee for your head)» κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE