Αναβάλλεται λόγω της πανδημίας η δίκη του R. Kelly

Αναβάλλεται λόγω της πανδημίας η δίκη του R. Kelly


Το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη του R. Kelly.

Αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού η δίκη του R. Kelly.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κρατείται επί του παρόντος σε φυλακή του Σικάγου αντιμετωπίζοντας κατηγορίες περί παράνομης διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων, οργανωμένου εγκλήματος και παιδικής πορνογραφίας, επρόκειτο να δικαστεί για σωρεία σεξουαλικών αδικημάτων τον Ιούλιο στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο η έναρξη της δίκης μετατέθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το Page Six, η αλλαγή της ημερομηνίας επιβεβαιώθηκε από την ομοσπονδιακή δικαστή του Μπρούκλιν Ann Donnelly κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

Ο δικηγόρος του R. Kelly, Douglas Anton, δηλώνει επιφυλακτικός με τη νέα δικάσιμο, καθώς θεωρεί ότι η νομική ομάδα του τραγουδιστή δεν έχει στη διάθεσή της αρκετό χρόνο για να ετοιμάσει τη γραμμή υπεράσπισης που θα ακολουθήσει.

Ο Anton τόνισε ότι «είναι αδύνατο» η δίκη να πραγματοποιηθεί σε αυτήν την ημερομηνία.

R Kelly

Παρ’ όλα αυτά η δικαστής Donnelly ανέφερε ότι πρόθεσή της είναι η δίκη του R. Kelly στη Νέα Υόρκη να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, πριν ο καλλιτέχνης καθίσει στο εδώλιο τον Οκτώβριο και στο Σικάγο, πολιτεία στην οποία του έχουν απαγγελθεί επιπλέον κατηγορίες.

Στις αρχές Απριλίου η Ann Donnelly απέρριψε το αίτημα του R. Kelly να αποφυλακιστεί προσωρινά με καταβολή εγγύησης εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού

Η δικαστής απεφάνθη ότι ο Kelly πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση στο Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Ίδρυμα του Σικάγου.

«Ενώ δείχνω κατανόηση στην ανησυχία του κατηγορούμενου για τον COVID-19, δεν έχει αποδείξει την ύπαρξη επιτακτικών λόγων που να δικαιολογούν την αποφυλάκισή του. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 στο Μητροπολιτικό Σωφρονιστικό Ίδρυμα του Σικάγου», ανέφερε στο σκεπτικό της απόφασής της.

Επίσης πρόσθεσε ότι το Προεδρείο των Φυλακών έχει λάβει μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των κρατουμένων και επισήμανε ότι ο R. Kelly δεν συγκαταλέγεται στις ομάδες κρατουμένων που διατρέχουν κίνδυνο, όπως τις έχουν οι τοπικές αρχές.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE