«Φοβάμαι μην κολλήσω κορωνοϊό. Δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα»

«Φοβάμαι μην κολλήσω κορωνοϊό. Δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα»Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, 20:53

Σία Κοσιώνη: «Φοβάμαι μην κολλήσω κορωνοϊό. Δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vogue παραχώρησε η Σία Κοσιώνη, η οποία μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της από το μέτωπο του κορωνοϊού, ενώ αποκάλυψε πως φοβάται μην κολλήσει και μεταδώσει τον ιό στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πως περιγράφει τα όσα συμβαίνουν;

Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω «δεν αντέχω άλλο» και να κλείσω την τηλεόραση. Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο. Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό. Το να σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα το έχω ξαναζήσει, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Τότε όμως είχε να κάνει με το αν θα έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε, σκέτο.

Περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, 20:53Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE