Ο Mick Jagger απαντά στον Paul McCartney για τη σύγκριση ανάμεσα σε Rolling Stones και Beatles

Ο Mick Jagger απαντά στον Paul McCartney για τη σύγκριση ανάμεσα σε Rolling Stones και Beatles


«Οι Beatles δεν έκαναν ούτε μία περιοδεία σε γήπεδα», λέει ο Mick Jagger για τις διαφορές ανάμεσα στους Rolling Stones και στα «Σκαθάρια».

Ο Mick Jagger απαντά στα πρόσφατα σχόλια του Paul McCartney, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Beatles ήταν καλύτεροι από τους Rolling Stones.

Ο McCartney είπε σε συνέντευξή του στον Howard Stern νωρίτερα αυτόν το μήνα ότι συμφωνεί με την άποψη του ραδιοφωνικού παραγωγού πως τα «Σκαθάρια» ήταν ανώτερα των Stones.

Ο Mick Jagger μίλησε μαζί με τον Keith Richards στον Zane Lowe με αφορμή τη μεγάλη δισκογραφική επάνοδο των Rolling Stones με το ολοκαίνουργιο single «Living In A Ghost Town» και κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του McCartney.

«Είναι τόσο αστείο. Είναι γλύκας», απάντησε γελώντας ο Jagger. «Προφανώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός.»

«Η μεγάλη διαφορά, ωστόσο, και είναι κάπως σοβαρή, είναι ότι οι Rolling Stones είναι ένα μεγάλο συγκρότημα που έκανε συναυλίες σε άλλες δεκαετίες και σε άλλους τομείς όταν οι Beatles δεν έκαναν ούτε μία περιοδεία σε γήπεδα. Στο Madison Square Garden με ένα αξιοπρεπές ηχητικό σύστημα. Διαλύθηκαν πριν ξεκινήσουν στ’ αλήθεια επαγγελματικά οι περιοδείες», εξήγησε ο ηγέτης των Rolling Stones.

Ο Mick Jagger ανέφερε ότι η μπάντα του βγήκε πρώτη φορά για περιοδεία το 1969 χρησιμοποιώντας το δικό της ηχοσύστημα και τη δική της σκηνή.

«Κάναμε περιοδεία σε όλη την Αμερική, πήγαμε σε γήπεδα χόκεϊ και μπάσκετ, με όμοιο μέγεθος. Οι Beatles δεν το έζησαν ποτέ αυτό», τόνισε.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε συναυλίες σε στάδια στα ’70s και συνεχίζουμε να κάνουμε και τώρα. Αυτή είναι η πραγματικά μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο συγκροτημάτων», συνέχισε.

«Το ένα συγκρότημα είναι απίστευτα τυχερό που παίζει ακόμα σε γήπεδα και το άλλο συγκρότημα δεν υπάρχει πια», κατέληξε ο Mick Jagger.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE