Οι Daft Punk ετοιμάζουν νέα μουσική για το Soundtrack Ιταλικής ταινίας

Οι Daft Punk ετοιμάζουν νέα μουσική για το Soundtrack Ιταλικής ταινίας


Ο σκηνοθέτης Dario Argento αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξή του ότι οι Γάλλοι γράφουν το soundtrack στην επόμενη ταινία του.

Το έχουμε ακούσει πολλές φορές, αλλά αυτή τη φορά είναι αλήθεια. Οι Daft Punk ετοιμάζουν νέα μουσική, με τον Dario Argento να αποκαλύπτει ότι το γαλλικό δίδυμο φτιάχνει τη μουσική για τη νέα του ταινία Occhiali neri, δηλαδή «Μαύρα γυαλιά».

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, ο σκηνοθέτης, γνωστός για τις ταινίες τρόμου όπως το Suspiria και το Inferno, δήλωσε ότι οι Daft Punk είναι φαν του έργου του και όταν έμαθαν ότι γυρίζει μια νέα ταινία ήρθαν σε επαφή με ζητώντας μια συνεργασία. Πρόσθεσε ότι το δίδυμο είναι έτοιμο να του στείλει τα πρώτα τραγούδια σύντομα και να ταξιδέψει για να τον συναντήσει στη Ρώμη όταν είναι δυνατόν.

Η ταινία διαδραματίζεται στη Ρώμη και τη γύρω περιοχή και αφηγείται μια ιστορία περιπέτειας που επικεντρώνεται σε μια Κινέζα γυναίκα και το παιδί της. Η κόρη του Dario, Asia Argento είναι στο καστ και οι γυρίσματα αν η πανδημία το επιτρέψει θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Daft Punk κάνουν μουσική για το σινεμά. Το 2010 έκαναν το soundtrack για την sci-fi ταινία δράσης Tron: Legacy, ενώ το άλμπουμ τους «Discovery» (2001)χρησιμοποιήθηκε ως soundtrack στο sci-fi anime film Interstella 5555.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE