Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δείτε ξανά την Online συναυλία που μάγεψε

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Δείτε ξανά την Online συναυλία που μάγεψε


Μια μοναδική online εμφάνιση έδωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε για όλους όσους μένουν στα σπίτια τους αυτή την περίοδο.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας χάρισε 40 λεπτά μουσικής μέσα από μια μοναδική online εμφάνιση στο κανάλι του Ρυθμού 949 στο YouTube και την επίσημη σελίδα της Heaven Music στο Facebook.

Κατά τη διάρκεια του live είχε πάνω από 30.000 προβολές σε Ελλάδα και Κύπρο και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα η εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη συγκέντρωσε πάνω από 200.000 προβολές.

Ο σύγχρονος Έλληνας ερμηνευτής μας ταξίδεψε στις μεγάλες επιτυχίες που έγραψε, ερμήνευσε και μας έκανε να αγαπήσουμε και να τραγουδάμε με την ψυχή μας.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέλεξε για το πρόγραμμα τα τραγούδια «Πιο Πολύ», «Εκδρομή», «Αν Μου Τηλεφωνούσες», «Για Σένα», «Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα», «Δεν Έχω Χρόνο», «Το Σ’ Αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Σαϊτιά», «Δεν Φεύγω» και «Άγγιγμα Ψυχής».

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από την ηχογράφηση των τραγουδιών θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

«Είναι αλήθεια πως η ζωή μας άλλαξε τους τελευταίους δύο μήνες. Μείναμε σπίτι ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών γιατί κανείς δεν ήξερε και ίσως να μην ξέρει ακόμη  πώς να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αόρατο εχθρό», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πριν τραγουδήσει.

«Αν ακολουθήσουμε όμως ευλαβικά τις συμβουλές τους τις προτροπές τους, τις οδηγίες τους, ίσως σταδιακά τις επόμενες ημέρες να αρχίσουμε να βγαίνουμε. Αυτό όμως που δεν πρέπει σήμερα να ξεχάσουμε είναι το χαμόγελο και την αισιοδοξία για τη ζωή. Είμαστε περήφανοι, βαθιά ευγνώμονες για όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή τους αφανείς ήρωες  που τώρα αναδείχθηκε περίτρανα και η αξία τους και η προσφορά τους», τόνισε.

«Από τη δική μας μεριά θα σας πάμε ένα μουσικό ταξίδι με τους αγαπημένους μου συνεργάτες που έχω καιρό να τους δω {…} Νέες ορολογίες έχουν μπει στη ζωή μας, θα το ξεπεράσουμε… Χαμόγελο, ελπίδα και αισιοδοξία και ανθρωπότητα θα ξανασταθεί στα πόδια της», κατέληξε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE