Η Beyoncé δωρίζει έξι εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση του COVID-19

Η Beyoncé δωρίζει έξι εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση του COVID-19


H Beyoncé αναγνωρίζει τα τεράστια βάρη της ψυχικής και προσωπικής υγείας που επιβαρύνουν τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Beyoncé συμμετέχει ενεργά στην αποστολή ευαισθητοποίησης και στήριξης δράσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Μέσω της πρωτοβουλίας της BeyGOOD, η τραγουδίστρια θα υποστηρίξει υπηρεσίες ψυχικής, τράπεζες τροφίμων και πολλά άλλες οργανώσεις σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Η Beyoncé συνεργάστηκε με το #Startsmall του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter, Jack Doresy και δωρίζει έξι εκατομμύρια δολάρια σε οργανώσεις που παρέχουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Η οικονομική βοήθεια θα διατεθεί σε μονάδες υγείας που υποστηρίζονται από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στην Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Ασθένεια (κυρίως στη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, τη Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ) και στις μονάδες United Memorial Medical Center, Bread of Life, Mathew 25 και άλλες.

Beyoncé - The Lion King - premiere

Από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού, έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες για να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις, την επιστημονική έρευνα και την ευημερία των παιδιών, τόσο σε πολιτειακό όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις ΗΠΑ.

Η Beyoncé, ωστόσο, επικεντρώνεται σε κοινότητες σε μητροπόλεις που έχουν πληγεί περισσότερο.

«Η BeyGOOD της Beyoncé αναγνωρίζει τα τεράστια βάρη της ψυχικής και προσωπικής υγείας που επιβαρύνουν τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19», αναφέρεται σε δήλωση της οργάνωσης.

«Στις μεγάλες πόλεις μας, οι Αφροαμερικανοί απαρτίζουν έναν δυσανάλογο αριθμό εργαζομένων σε αυτά τα επαγγέλματα, και θα χρειαστούν υποστήριξη ψυχικής υγείας και προσωπικής ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών υπηρεσιών και προμηθειών τροφίμων, τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και μετά από αυτή», σημειώνεται στη δήλωση που εκδόθηκε από τους εκπροσώπους της Beyoncé.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE