Ελληνικό Airplay Chart: Επιστρέφει στο Νο. 1 ο Μαζωνάκης – Το Top 20 της εβδομάδας (17/2020)


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει για πέμπτη συνολικά εβδομάδα η επιτυχία «Διανυκτερεύω» του Γιώργου Μαζωνάκη.

Πρόκειται για το τραγούδι που έδωσε συνέχεια στο σερί των επιτυχιών από το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Το «Διανυκτερεύω» είναι ένα τραγούδι με ιδιαίτερη έμφαση στο στίχο και τη μουσική, που συγκινεί με τη δύναμη της φωνής του Γιώργου Μαζωνάκη.

Το music video του «Διανυκτερεύω» καταγράφει τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ένα νυχτερινό οδοιπορικό στο κέντρο της Αθήνας, από το καταφύγιο του σπιτιού του μέχρι το «στρατηγείο» του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανιζόταν φέτος.

Νέες είσοδοι

«Όνειρα» – Λένα Ζευγαρά (No. 20)

Η Λένα Ζευγαρά μετά το YouTube έχει κατακτήσει και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Η τραγουδίστρια με τις επιτυχίες που έχουν γίνει viral από το διαδίκτυο μέχρι την τηλεόραση, έκανε είσοδο για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart με το τραγούδι «Όνειρα», το οποίο έχει διανύσει ήδη 20 εβδομάδες στην κατάταξη.

Το «Όνειρα» διαθέτει πάνω από 10,3 εκατομμύρια προβολές και αποτελεί το δημοφιλέστερο τραγούδι της Λένας Ζευγαρά στο YouTube.

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν αυτήν την εβδομάδα:

Το «Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα» του Κωνσταντίνου Αργυρού (+5 θέσεις – Νο. 19), το «Όνειρα» της Λένα Ζευγαρά (+5 θέσεις – Νο. 20), το «Διανυκτερεύω» του Γιώργου Μαζωνάκη (+4 θέσεις – Νο. 1), και το «Αλλάζω» του Διονύση Σχοινά (+4 θέσεις – Νο. 13).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE