Διεθνές Airplay Chart: Οι 20 κορυφαίες ξένες επιτυχίες της εβδομάδας (17/2020)


Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δωδέκατη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart το εθιστικό τραγούδι «Dance Monkey» της Tones and I, ενώ παράλληλα διατηρείται για έβδομη διαδοχική εβδομάδα στο Νο. 1 του μικτού ρεπερτορίου.

Η 19χρονη τραγουδίστρια – δημιουργός Tones and I από την Αυστραλία έχει κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη με την επιτυχία του «Dance Monkey».

Το τραγούδι έχει αντικρίσει την κορυφή σε πλήθος χωρών, όπως Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Ολλανδία, Φινλανδία, Γερμανία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Ελβετία, Νότια Αφρική και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει καταρρίψει για τις περισσότερες εβδομάδες παραμονής στο Νο. 1 του αυστραλιανού chart από καλλιτέχνη της χώρας.

Η παγκόσμια επιτυχία «Dance Monkey» της Tones and I ξεπέρασε τα 935 εκατομμύρια views στο YouTube και τα 2 δισεκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το τραγούδι μπήκε επίσης στη δεκάδα του Billboard Ηot 100, ενώ στην Ευρώπη πέτυχε το ακατόρθωτο. Το «Dance Monkey» κατάφερε να μείνει στην κορυφή του βρετανικού chart για πάνω από 11 εβδομάδες, συντρίβοντας κάθε γυναικείο ρεκόρ.

Νέες είσοδοι

«Djadja» – Aya Nakamura (No. 19)

Το «Djadja» είναι το τραγούδι που έχει αποτελέσει εφαλτήριο της Aya Nakamura για την είσοδό της στο διεθνές μουσικό προσκήνιο.

Η 24χρονη τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Μάλι και ζει από μικρή ηλικία στη Γαλλία. Γεννήθηκε με το όνομα Aya Danioko, όμως επέλεξε το καλλιτεχνικό επώνυμο «Nakamura» για την τιμήσει τον ομώνυμο χαρακτήρα στη δραματικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Heroes» του NBC.

Το «Djadja» έχει κατακτήσει την κορυφή στη Γαλλία, όπου έχει σημειώσει διαμαντένιες πωλήσεις, και έχει βρεθεί επίσης στο Νο. 1 σε Ολλανδία και Ρουμανία. Επίσης έχει διανύσει ήδη 21 εβδομάδες στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το music video του «Djadja» έχει προβληθεί σχεδόν 517 εκατομμύρια φορές στο YouTube, αριθμός υπερδιπλάσιος από τις προβολές που διαθέτει το δεύτερο δημοφιλέστερο βίντεο της Aya Nakamura στην πλατφόρμα.

Αξιοσημείωτα

Αυτήν την εβδομάδα τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν το «Lose Control» των Meduza, Becky Hill και Goodboys (+3 θέσεις – Νο. 17) και το «Djadja» της Aya Nakamura (+3 θέσεις – Νο. 19).

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE