Φωτεινή Δάρρα: Διαδικτυακή συναυλία για την ενίσχυση νοσηλευτών και γιατρών

Φωτεινή Δάρρα: Διαδικτυακή συναυλία για την ενίσχυση νοσηλευτών και γιατρών


Η Φωτεινή Δάρρα στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντας από το σπίτι μια συναυλία για το Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Πριν από τέσσερις εβδομάδες η Φωτεινή Δάρρα ξεκίνησε μια πρωτοβουλία: Να αφιερώνει ολόκληρες διαδικτυακές συναυλίες για την οικονομική ενίσχυση και την ηθική συμπαράσταση των νοσηλευτών και των γιατρών που βρίσκονται στις επάλξεις αλλά και των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται βοήθεια.

Έναν μήνα τώρα κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 η Φωτεινή Δάρρα δίνει ραντεβού με τον κόσμο μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook τραγουδώντας για καλό σκοπό. Στο πιάνο έχει την πολύτιμη συνοδεία του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Η ιδέα βρήκε συγκινητικά μεγάλη απήχηση στον κόσμο, μεταδίδοντας πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης. Μέχρι στιγμής έχει τραγουδήσει για τον Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Αστέγων (ΚΥΑΔΑ) του Δήμου Αθηναίων.

Αυτή την Κυριακή (26/04) η Φωτεινή Δάρρα αφιερώνει μια καινούργια διαδικτυακή συναυλία σε ένα από τα νοσοκομεία που βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτής της δύσκολης εποχής και δεν είναι άλλο από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ξάνθης αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα ακόμα και σήμερα καθώς μετράει δεκάδες θετικά και ύποπτα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει το τοπικό νοσοκομείο.

Φωτεινή Δάρρα

Τραγουδώντας για την Ξάνθη οι καλλιτέχνες αποδίδουν ταυτόχρονα τον ελάχιστο φόρο τιμής στην πόλη που γέννησε τον Μάνο Χατζιδάκι.

Η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον Γιώργο Παπαχριστούδη στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντας από το σπίτι μια συναυλία για το Νοσοκομείο της Ξάνθης.

«Τραγουδάμε για ένα καλύτερο αύριο! Η τέχνη μπορεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ζούμε. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε μαζί μέσα από την επίσημη σελίδα μου στο Facebook για να δώσουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας στην Ξάνθη που μας έχουν ανάγκη», αναφέρει σε ανάρτησή της η Φωτεινή Δάρρα.

Η διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Πνοή» της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης.

Η Αντιπεριφέρεια και ο Δήμος Ξάνθης, στηρίζουν την προσπάθεια μέσω αναμετάδοσης της συναυλίας από τις επίσημες σελίδες στο Facebook του Πολυχώρου Τέχνης & Σκέψης Οικία Μάνου Χατζιδάκι» και του Δήμου Ξάνθης και από το κανάλι του δήμου στο YouTube

Την Κυριακή 26 Απριλίου στις 22:00. Για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή συναυλία συνδεθείτε με την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE