Τάμτα: «Έχω περάσει άλλους δύο εγκλεισμός λόγω πολέμου»


«Όλα αυτά που έχω βιώσει με πεισμώνουν να παλέψω και με κάνουν πιο δυνατή», τονίζει η Τάμτα.

Η Τάμτα περιγράφει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala πώς έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητά της κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Σκέφτομαι πάρα πολύ, μαγειρεύω μιλάω με τους συνεργάτες μου, ανησυχώ για την έκβαση, όλου αυτού του πράγματος σε παγκόσμιο επίπεδο, τσακώνομαι με την τεχνολογία αφού προσπαθώ να τη χρησιμοποιήσω, αλλά δεν το έχω και τόσο και δοξάζω το Θεό», αναφέρει.

Ωστόσο δηλώνει ευγνώμων καθώς έχει βιώσει πολύ χειρότερες συνθήκες στη γενέτειρά της, τη Γεωργία.

«Είμαι ευγνώμων γιατί έχω περάσει άλλους δύο εγκλεισμός λόγω πολέμου στη χώρα μου και μάλιστα σε πάρα πολύ χειρότερες συνθήκες. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα για οποιονδήποτε λόγο να ζήσω αντίστοιχες καταστάσεις ξανά», τονίζει.

«Αλλά αφού συνέβη, είμαι ευγνώμων που οι συνθήκες στις οποίες το περνάω όλο αυτό είναι καλύτερες από ό,τι τις προηγούμενες φορές. Όπως και να ‘χει, εύχομαι να περάσει ο εφιάλτης αυτός με τις λιγότερες δυνατές απώλειες», προσθέτει.

Η Τάμτα αποκαλύπτει στη συνέχεια τι είναι αυτό που φοβάται κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Φοβάμαι για τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία και για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πιο ευάλωτη κατάσταση και επομένως είναι περισσότερο εκτεθειμένοι απέναντι στον ιό», εξηγεί.

«Στεναχωριέμαι όταν ακούω για τους θανάτους και αποφεύγω να ενημερώνομαι σε σχέση με αυτό», παραδέχεται.

Η τραγουδίστρια σημειώνει ότι έχει πάρει την απόφαση πως η ζωή της θα έχει πάντα δοκιμασίες.

«Δεν θα είναι ποτέ ήρεμη», λέει. «Ξεκινώντας από τα προσωπικά μου βιώματα στη Γεωργία την πολιτική κατάσταση στη χώρα μου εκείνη την περίοδο και συνεχίζοντας με την οικονομική κρίση του 2008 αλλά και την πανδημία του 2020», περιγράφει.

«Όλα αυτά που έχω βιώσει με πεισμώνουν να παλέψω και με κάνουν πιο δυνατή. Είμαι οπαδός της άποψης “ό,τι και να συμβαίνει, έρχεται πάντα μια καλύτερη μέρα”», τονίζει.

Η Τάμτα αναφέρει επίσης ότι στην περίοδο που διανύουμε της έχουν κάνει εντύπωση όλες οι εικόνες που βλέπουμε στον κόσμο.

«Υπό μία έννοια όλες. Είναι μία κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους. Οι εικόνες που δεν θα ξεχάσω πάντως είναι αυτές της Ιταλίας όπου οι άνθρωποι είχαν βγει στα μπαλκόνια και τραγουδούσαν. Ήταν εικόνες γεμάτες δύναμη και αισιοδοξία», σχολιάζει.

Τάμτα - Σ' Αγαπώ - Official Music Video

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE