Πώς περνά η Taylor Swift την καραντίνα;

Πώς περνά η Taylor Swift την καραντίνα;


«Κυρίως προσπαθώ να ανακαλύψω πώς να βοηθήσω τους άλλους.»

Η Taylor Swift περιγράφει πώς περνά τη ζωή της ενώ βρίσκεται σε απομόνωση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η αστέρας της pop φιλοξενείται στο τεύχος «Beautiful» του περιοδικού People όπου αποκαλύπτει ότι η καραντίνα της έχει επιτρέψει να περάσει ποιοτικό χρόνο στο σπίτι της.

«Μου αρέσει να περνάω ένα ολόκληρο βράδυ μαγειρεύοντας ενώ πίνω ένα ποτήρι κρασί και ακούω παλιά μουσική», είπε.

«Αλλά κυρίως προσπαθώ να ανακαλύψω πώς να βοηθήσω τους άλλους και απλά νιώθω συνεχώς δέος για τους διασώστες, τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και τους επαγγελματίες υγείας που βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο κάθε μέρα που πηγαίνουν στη δουλειά», συνέχισε.

Όταν στις αρχές Απριλίου ανέλαβε καθήκοντα DJ στη ραδιοφωνική εκπομπή «Hits 1 n chill» του SiriusXM, η Taylor Swift είχε αναφέρει ότι περνά τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου της στο διάβασμα, τη μαγειρική και στον κινηματογράφο, καθώς παρακολουθεί παλιές ταινίες.

Η 30χρονη τραγουδίστρια φροντίζει επίσης να μένει σε επαφή με διάσημους φίλους της, όπως την Gigi Hadid στην οποία έστειλε λουλούδια για τα πρόσφατα γενέθλιά της, στις 23 Απριλίου.

Το μοντέλο ευχαρίστησε την Taylor για τις ευχές της μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της ανθοδέσμης που έλαβε.

Taylor Swift - Reputation Stadium Tour - Hit ChannelSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE