Η Miley Cyrus τραγούδησε το «Wish You Were Here» των Pink Floyd στο «Saturday Night Live»

Η Miley Cyrus τραγούδησε το «Wish You Were Here» των Pink Floyd στο «Saturday Night Live»


Διαφορετικό νόημα απέκτησε το «Wish You Were Here» των Pink Floyd μέσα από την ερμηνεία της Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus τραγούδησε στην ειδική εκδοχή του «Saturday Night Live», που αποτελείται από βίντεο τα οποία έχουν γυρίσει στα σπίτια τους οι συντελεστές και οι καλεσμένοι της εκπομπής.

Το δεύτερο επεισόδιο του αυτοσχέδιου «SNL» είχε οικοδεσπότη το βράδυ του Σαββάτου (25/04) τον Brad Pitt και καλεσμένους αρκετούς καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Bad Bunny και ο DJ Khaled που συμμετείχαν σε διάφορα σκετς, όμως το πόστο της μουσικής ανέλαβε αποκλειστικά η Miley Cyrus.

Η 26χρονη Αμερικανίδα τραγούδησε το πασίγνωστο τραγούδι «Wish You Were Here» των Pink Floyd από το ομότιτλο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε το 1975.

Η pop star καθόταν δίπλα σε μία φωτιά που είχε ανάψει – πιθανώς – στην αυλή του σπιτιού της, ενώ το ατμοσφαιρικό σκηνικό φώτιζε ένα κόκκινο φως.

Στην κιθάρα τη συνόδευε, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, ο παραγωγός Andrew Watt, ο οποίος βγήκε νικητής από τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Το κλασικό τραγούδι των Pink Floyd, το οποίο αναφέρεται στο αίσθημα αποξένωσης που αισθάνονται πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ζωής τους, αποκτά ένα εντελώς νόημα εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι το «Wish You Were Here» είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ο Roger Waters και ο David Gilmour των Pink Floyd έχουν γράψει μαζί ένα τραγούδι.

Το 2011 το Rolling Stone κατέταξε το «Wish You Were Here» ανάμεσα στο 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE